TOKİ Kura Çekimi Takvimi Açıklandı! İşte Kurası Çekilecek İller

TOKİ Kura Çekimi Takvimi Açıklandı! İşte Kurası Çekilecek İller
İlk Evim İlk İş Yerim projesine pek çok kişi başvuruda bulunurken, kura çekimi heyecanla takip ediliyor. Bu kapsamda, önümüzdeki günlerde hangi illerin kurasının çekileceği araştırılıyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği...

İlk Evim İlk İş Yerim projesine pek çok kişi başvuruda bulunurken, kura çekimi heyecanla takip ediliyor. Bu kapsamda, önümüzdeki günlerde hangi illerin kurasının çekileceği araştırılıyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan açıklama ile birlikte, 12-19 Aralık tarihleri arasında kura çekimi yapılacak iller belli oldu. İlk Evim İlk İş Yerim projesine başvuruda bulunan vatandaşlar, kura çekimi takviminin açıklanmasının ardından detayları araştırmaya başladı.

TOKİ Kura Çekimi Takvimi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ''İlk Evim İlk İş Yerim projemizde ilk 3 etapta 62 bin 928 konutumuzun kuralarını çekerek hak sahiplerini belirledik.'' ifadelerine yer verildi. Söz konusu açıklamaya göre, 12-19 Aralık tarihleri arasında kura çekimi yapılacak iller şu şekilde:

12-14 Aralık: Samsun 4.450 konut

13 Aralık: Amasya 1.150 konut

14-15 Aralık: Çorum 2.160 konut

15-16 Aralık: Ordu 2.050 konut

16-18 Aralık: Sivas 2.706 konut

17 Aralık: Giresun 1.550 konut

19 Aralık: Tokat 1.500 konut

TOKİ Kura Çekimi Canlı Yayın

TOKİ'ye başvuru yapan pek çok kişi, kura çekiminin nasıl takip edileceğini merak ediyor. TOKİ kura çekimleri, toki.tv ve TOKİ'nin resmi Youtube kanalı üzerinden takip edilebiliyor.