TOKİ Kura Çekimi Yapılacak! Bu İllerde Yaşayanlar Dikkat

TOKİ Kura Çekimi Yapılacak! Bu İllerde Yaşayanlar Dikkat
Ev fiyatlarının yükselmesi ve kiraların artması sonrasında, Türkiye genelinde geçerli olacak sosyal konut projesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafında duyuruldu. Milyonlarca kişinin başvuruda bulunduğu projenin kura çekimleri...

Ev fiyatlarının yükselmesi ve kiraların artması sonrasında, Türkiye genelinde geçerli olacak sosyal konut projesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafında duyuruldu. Milyonlarca kişinin başvuruda bulunduğu projenin kura çekimleri merakla beklenirken, bugün kural çekiminin yapılacağı iller netleşti.

TOKİ Hangi İl Kurası Çekilecek?

15 Kasım 2022 itibariyle, Hakkari ve Şanlıurfa için TOKİ sosyal konut projesi kuraları çekilecek. Yapılacak kura çekimi sonucunda, söz konusu projeden daire sahibi olmaya hak kazanan kişiler belli olacak. Kura çekimi, saat 09.00 itibariyle başladı.

TOKİ Kura Çekimi Canlı Yayın

TOKİ kura çekimi sonuçları pek çok kişi tarafından heyecanla bekleniyor. Sosyal konut projesine başvuruda bulunana adaylar, kura çekimi sonuçlarını www.toki.tv adresinden canlı olarak takip edebilecekler.

TOKİ Kura Çekimi Ne Zaman?

TOKİ sosyal konut projesi için kura çekimleri devam ediliyor. Söz konusu kuralar, 2023 Mart'a kadar tamamlanması ve Türkiye genelinde hak sahiplerinin isimlerin netleşmesi bekleniyor.