TOKİ Kura Sonucu Sonrası 500 TL İade Edilecek! TOKİ Para İadesi Başvurusu

TOKİ Kura Sonucu Sonrası 500 TL İade Edilecek! TOKİ Para İadesi Başvurusu
TOKİ sosyal konut projesine, Türkiye genelinde milyonlarca kişi başvuruda bulundu. Başvuru takviminin tamamlanması ile birlikte kura çekimleri başlarken, kura sonuçlarında adı çıkmayan kişilerin ödemeleri nasıl alacağı da merak...

TOKİ sosyal konut projesine, Türkiye genelinde milyonlarca kişi başvuruda bulundu. Başvuru takviminin tamamlanması ile birlikte kura çekimleri başlarken, kura sonuçlarında adı çıkmayan kişilerin ödemeleri nasıl alacağı da merak ediliyor. Başvuru esnasında ödenen 500 TL, kura sonucunda ismi yer almayan kişilere iade edilecek. Söz konusu iadenin ne zaman ve nasıl yapılacağı belli oldu.

TOKİ Para İadesi Nasıl Alınır?

TOKİ sosyal konut projesi için il il kura çekimleri devam ediyor. Her geçen gün farklı bir ilin kura çekimleri yapılırken, kura sonucunda adı çıkmayan kişiler, başvuru aşamasında verilen 500 TL'nin nasıl geri alınacağını araştırıyorlar. Başvuru bedeli olan 500 TL, kura çekiminin ardından 5 iş günü sonrasında iade edilecek.

TOKİ Para İadesi Başvurusu

Kura çekiminde adı çıkmayan kişiler iade edilecek parayı, başvuru işleminin yapıldığı bankanın şubelerinden ve ATM'lerinden tahsil edebilecekler.

Kura Çekimi Devam Ediyor

Sosyal konut projesi için kura çekimleri yapılmaya devam ediyor. Milyonlarca kişini başvuruda bulunduğu projenin kura çekimleri etaplar halinde tamamlanırken, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum sürecin mart ayına kadar tamamlanacağını belirtti.