TOKİ Sosyal Konut Projesi İçin Kritik Tarih! Yarın Sona Erecek

TOKİ Sosyal Konut Projesi İçin Kritik Tarih! Yarın Sona Erecek
Sosyal konut projesi, geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmıştı. 7.5 milyonu aşkın kişinin başvuruda bulunduğu projeye ilişkin, yapılacak açıklamalar büyük bir merakla bekleniyor....

Sosyal konut projesi, geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmıştı. 7.5 milyonu aşkın kişinin başvuruda bulunduğu projeye ilişkin, yapılacak açıklamalar büyük bir merakla bekleniyor. Bu kapsamda, kura çekimleri için heyecan devam ederken, başvuruların ne zaman sona ereceği araştırılıyor.

Sosyal Konut Projesi Başvuruları

TOKİ sosyal konut projesinin başvuruları, 31 Ekim 2022 Pazartesi günü itibariyle sona erecek. e-Devlet üzerinden yapılan başvurular ise 28 Ekim'de tamamlanmıştı.

Sosyal Konut Projesi Başvuru Ücreti

Sosyal konut projesi başvurusu için 500 TL ödeme yapmak gerekiyor. Kura çekiminde ismi çıkmayan kişilere, 500 TL iade edilecek.

Sosyal Konut Projesi Kuraları Ne Zaman Çekilecek?

Milyonlarca vatandaş, gerçekleşecek kura çekimini büyük bir merakla bekliyor. Kura çekimlerinin kasım ayı içerisinde başlaması bekleniyor. Kura çekimi neticesinde, 250 bin konutun sahibi belli olacak.