TOKİ Sosyal Konut Projesinde Yaklaşık 3 Milyon Kişinin Başvurusu Geçersiz! Bakan Açıkladı

TOKİ Sosyal Konut Projesinde Yaklaşık 3 Milyon Kişinin Başvurusu Geçersiz! Bakan Açıkladı
TOKİ sosyal konut projesi, açıklandığı ilk günden itibaren vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Milyonlarca kişiye ulaşan projenin başvuruları, dün sona erdi. Başvuruların tamamlanmasının ardından, Bakan Murat Kurum...

TOKİ sosyal konut projesi, açıklandığı ilk günden itibaren vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Milyonlarca kişiye ulaşan projenin başvuruları, dün sona erdi. Başvuruların tamamlanmasının ardından, Bakan Murat Kurum sosyal medya hesabından bilgilendirmede bulundu.

Yaklaşık 3 Milyon Başvuru Geçersiz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal konut projesine 8 milyon kişinin başvurduğunu açıkladı. Yapılan başvurularda, 5 milyon 135 bin 324 kişinin başvurusu geçerli sayılırken, geri kalan yaklaşık 3 milyon kişinin başvuruları geçersiz sayıldı. Sosyal konut projelerine en çok başvuru ise İstanbul'dan geldi.

TOKİ Sosyal Konut Projesi Kurası Ne Zaman Çekilecek?

Bakan Kurum, merakla beklenen kura çekimlerine ilişkin de açıklama yaptı. Murat Kurum, kura çekimlerinin en yakın zamanda başlayacağını ve mart ayına kadar etap etap tamamlanacağını duyurdu.