VGM Burs Başvuruları Devam Ediyor! Sona Ermesine Sayılı Günler Kaldı

VGM Burs Başvuruları Devam Ediyor! Sona Ermesine Sayılı Günler Kaldı
Vakıflar Genel Müdürlüğü, her kademede eğitim gören öğrencilere burs ödemesi sağlamaya devam ediyor. Her sene düzenli olarak burs başvurularını kabul eden VGM, 2022-2023 eğitim öğretim dönemi için de başvuruları almaya...

Vakıflar Genel Müdürlüğü, her kademede eğitim gören öğrencilere burs ödemesi sağlamaya devam ediyor. Her sene düzenli olarak burs başvurularını kabul eden VGM, 2022-2023 eğitim öğretim dönemi için de başvuruları almaya başladı. Geçtiğimiz günlerde başlayan ve halen devam eden başvuruların, ne zaman sona ereceği, hangi ekrandan yapılacağı ve kimlerin başvuru yapabileceği merak ediliyor.

VGM Burs Başvurusu Ne Zaman?

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine sağlanacak olan ortaöğretim bursu için 7 Kasım 2022 tarihi itibariyle başvurular alınmaya başladı ve söz konusu burs desteğine başvurmak isteyen öğrenciler, 20 Kasım 2022'ye kadar başvurularını iletebilecekler.

VGM Üniversite Bursu Ne Zaman?

Ortaöğretim bursu için başvurular başlarken, üniversite öğrencilerinin ne zaman başvuru yapabileceği de merak ediliyor. Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün açıklamasında, 21 Kasım 2022'den itibaren başvuruların açılacağı ve 30 Kasım 2022'ye kadar devam edeceği belirtildi.

VGM Burs Ücreti

Vakıflar Genel Müdürlüğü, üniversite öğrencilerine aylık 650 TL, ortaöğretim bursu kapsamında ise aylık 200 TL ödeme yapacak.

VGM Burs Başvurusu

VGM'nin sağlayacağı burs için başvuruda bulunmak ve söz konusu desteğe dair detaylı bilgilere ulaşmak isteyen kişiler, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.