VGM Ortaöğretim Burs Sonuçları Açıklandı! VGM Burs Sonuç Ekranı

VGM Ortaöğretim Burs Sonuçları Açıklandı! VGM Burs Sonuç Ekranı
Yeni eğitim-öğretim döneminin başlamasının ardından, pek çok öğrenci burs başvurularında bulunmuştu. Bu kapsamda, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün ortaöğretim öğrencilerine sağlayacağı eğitim desteği için başvurular...

Yeni eğitim-öğretim döneminin başlamasının ardından, pek çok öğrenci burs başvurularında bulunmuştu. Bu kapsamda, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün ortaöğretim öğrencilerine sağlayacağı eğitim desteği için başvurular geçtiğimiz haftalarda sona erdi. VGM ortaöğretim bursu sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ederken, Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama ile sonuçların açıklandığı duyuruldu.

VGM Ortaöğretim Bursu Sonuç Ekranı

Vakıflar Genel Müdürlüğü ortaöğretim bursuna başvuruda bulunan öğrenciler,

VGM Üniversite Bursu Ne Zaman Açıklanacak?

Vakıflar Genel Müdürlüğü ortaöğretim bursu sonuçlarının açıklanmasının ardından, yükseköğrenim burs başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı araştırılmaya başlandı. Üniversite öğrencilerine sağlanacak burs ile ilgili açıklama yapan VGM ''01 Aralık 2022 tarihi itibariyle sona eren yükseköğrenim burs başvurularının değerlendirme işlemlerine Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü’nün burs başvuru sonuçlarını açıklamasının ardından başlanacaktır. Yapılacak değerlendirme sonrasında başvuru sonuçları internet sitemiz üzerinden açıklanacak olup konu ile ilgili tüm duyular yine www.vgm.gov.tr üzerinden yapılacaktır.'' ifadelerine yer verdi.