Yağışlı Havalar Geliyor! Meteoroloji Açıklama Yaptı

Yağışlı Havalar Geliyor! Meteoroloji Açıklama Yaptı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, haftalık hava tahminlerine ilişkin raporları yayınlamaya devam ediyor. Kış mevsiminin yaklaşması ile birlikte Meteoroloji'nin yapacağı açıklamalar büyük bir merakla beklenirken, 22-28 Kasım tarihleri...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, haftalık hava tahminlerine ilişkin raporları yayınlamaya devam ediyor. Kış mevsiminin yaklaşması ile birlikte Meteoroloji'nin yapacağı açıklamalar büyük bir merakla beklenirken, 22-28 Kasım tarihleri için hava tahmini raporu yayınlandı. Söz konusu tahminlere göre, önümüzdeki günlerde ülkemizin pek çok yerinde yağışlar etkisini gösterebilir.

Haftalık Hava Durumu

22-28 Kasım arasını kapsayan haftalık hava tahmini raporuna göre, salı günü Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri dışında, ülke genelinde yağış görülebilir. Yağışların perşembe (Doğu Anadolu'nun doğusu ve Doğu Karadeniz hariç) ve cuma günü (Batı bölgesinin kıyıları hariç) ülke genelinde etkisi göstermesi bekleniyor.

Hava Sıcaklıkları İçin Açıklama Geldi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, haftalık hava tahminde hava sıcaklıkları için beklentileri açıkladı. Meteoroloji'nin duyurusunda ''Hava sıcaklıklarının kuzey, iç ve doğu kesimlerde azalacağı, genellikle mevsim normalleri civarında, kuzey ve doğu kesimlerde yer yer mevsim normalleri üzerinde seyredeceği, perşembe gününden itibaren batı kesimlerde azalarak mevsim normalleri altına düşeceği tahmin ediliyor.'' ifadelerine yer verildi. Detaylı hava tahmini raporlarına, Meteoroloji'nin resmi internet sitesinden ulaşılabilir.