Yarıyıl Tatili Ne Zaman Yaz Tatili Hangi Gün Başlayacak Araştırılıyor!

Yarıyıl Tatili Ne Zaman Yaz Tatili Hangi Gün Başlayacak Araştırılıyor!
Yeni eğitim-öğretim dönemi geçtiğimiz eylül ayında başladı. Okulların açılmasının ve eğitim öğretimin başlamasının ardından, 2022-2023 dönemi tatillerinin ne zaman olacağı da merak konusu oldu. Öğrencilerin ve velilerin...

Yeni eğitim-öğretim dönemi geçtiğimiz eylül ayında başladı. Okulların açılmasının ve eğitim öğretimin başlamasının ardından, 2022-2023 dönemi tatillerinin ne zaman olacağı da merak konusu oldu. Öğrencilerin ve velilerin araştırdığı yarıyıl tatili ne zaman ve yaz tatili hangi gün soruları da yanıt buldu.

Yarıyıl Tatili Ne Zaman?

Birinci dönem itibariyle, yarıyıl tatilinin ne zaman başlayacağı araştırılıyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, yarıyıl tatili 23 Ocak 2023’te başlayacak ve 3 Şubat 2023’te sona erecek.

Yaz Tatili Ne Zaman?

2022-2023 eğitim öğretim döneminin ne zaman tamamlanacağı da merak edilen konular arasında yer alıyor. Milli Eğitim Bakanlığı takvimine göre, 16 Haziran 2023 Cuma günü itibariyle okullar yaz tatiline girecek.

İkinci Ara Tatil Tarihi

Yarıyıl ve yaz tatilinin yanı sıra, ikinci ara tatilin ne zaman gerçekleşeceği de belli oldu. Buna göre, 17-20 Nisan 2023 tarihleri arasında ikinci ara tatil olacak.