Yazı Yaşarken Kış Geliyor! Meteoroloji'den Kar Yağışı ve Şiddetli Sağanak Uyarısı Geldi

Yazı Yaşarken Kış Geliyor! Meteoroloji'den Kar Yağışı ve Şiddetli Sağanak Uyarısı Geldi
Meteoroloji, 2 ile 2 gün devam edecek kar yağışı uyarısı yaptı. Bazı kentlerde havanın güneşli geçmesi, bazı kentlerde de şiddetli sağanak bekleniyor.Meteoroloji'den yapılan son tahminlere göre; Batı Karadeniz’in iç kesimleri,...

Meteoroloji, 2 ile 2 gün devam edecek kar yağışı uyarısı yaptı. Bazı kentlerde havanın güneşli geçmesi, bazı kentlerde de şiddetli sağanak bekleniyor.

Meteoroloji'den yapılan son tahminlere göre; Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Marmara’nın doğusu, İç Anadolu’nun kuzeybatısı ve İç Ege'de yer yer sis ve pus ve bekleniyor. Doğu ve  kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Kastamonu'nun kıyı kesimleri ile Doğu ve Orta Karadeniz kıyıları, Sinop, Van, Artvin, Şırnak ve Hakkari çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerinde açık ve az bulutlu geçeceği öngörülüyor.

Yağışların Rize ve Artvin civarında yer yer kuvvetli olmak üzere genellikle sağanak ve yağmur,

Meteoroloji'den alınan tahminlere göre rüzgar, genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara’nın güneybatısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esecek.

2 İl İçin Kar Yağışı Uyarısı

Meteoroloji tarafından Rize, Artvin, Ardahan ve Trabzon için sarı kodlu uyarı yapılırken Artvin ve Ardahan'da bugün ve yarın için yer yer kar yağışı ve karla karışık yağmur bekleniyor.