YKS 2023 Ne Zaman Yapılacağı Öğrenciler Tarafından Merak Ediliyor!

YKS 2023 Ne Zaman Yapılacağı Öğrenciler Tarafından Merak Ediliyor!
Milyonlarca üniversite adayı, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ne zaman yapılacağına ilişkin sorgulamalar yapmaya devam ediyor. Üniversiteye giriş yapmak için hazırlıklarını sürdüren adaylar, sınava dair detayları araştırıyorlar.YKS...

Milyonlarca üniversite adayı, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ne zaman yapılacağına ilişkin sorgulamalar yapmaya devam ediyor. Üniversiteye giriş yapmak için hazırlıklarını sürdüren adaylar, sınava dair detayları araştırıyorlar.

YKS 2023 Ne Zaman?

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ne zaman yapılacağına dair ÖSYM tarafından bir açıklama gelmedi. Geçtiğimiz yıl, YKS 18-19 Haziran'da yapılırken, bu sene hangi tarihlerde gerçekleştireceği henüz duyurulmadı. Bu yıl da sınavların haziran ayı içerisinde gerçekleşmesi bekleniyor.

YKS Başvuruları Ne Zaman?

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın pek çok detayı adaylar tarafından araştırılıyor. Sınava giriş yapmayı düşünen kişiler, başvuruların ne zaman başlayacağını da merak ediyorlar. ÖSYM, sınav takvimine ve başvuru tarihlerine ilişkin açıklamada bulunmasa da mart ayı içerisinde başvuruların başlama ihtimali bulunuyor.