Yürekleri Dağlayan Not! Şehitliğe Gidip Bunu Okuyan Herkes Ağlıyor

Yürekleri Dağlayan Not! Şehitliğe Gidip Bunu Okuyan Herkes Ağlıyor
Hakkari'de teröristlerle yaşanan çatışmada 1997'de şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Eyüp Kepenek'in mezarı başındaki not içleri parçaladı.Şehit Eyüp Kepenek'in ailesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeni ile kabrine bir not bıraktı....

Hakkari'de teröristlerle yaşanan çatışmada 1997'de şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Eyüp Kepenek'in mezarı başındaki not içleri parçaladı.

Şehit Eyüp Kepenek'in ailesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeni ile kabrine bir not bıraktı. Notu okuyan herkes gözyaşlarına hakim olamadı.

Henüz 22 yaşındayken Hakkari'nin Bağışlı-Işıklar Mevkinde arama tarama faaliyetleri sırasında teröristlerle girilen çatışma sırasında 5 görev arkadaşıyla beraber şehit olan Kepenek'in acı haberi başta yetiştiği Denizli olmak üzere tüm Türkiye'yi yasa boğmuştu. Şehit Kepenek, Denizli'ye getirilerek Asri Mezarlıkta yer alan Şehitliğe defnedilmişti.

Okuyanları Hüzne Boğan Not!

Her fırsatta oğullarının mezarını ziyaret eden acılı aile, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebi ile yaptıkları ziyarette bıraktıkları not ile görenleri duygulandırdı. Şehitleri ziyaret için mezarlığa gidenler Eyüp Kepenek'in ailesinin bıraktığı notu okuyarak hüzünlü dakikalar yaşıyor.

Şehit babası Kadir Kepenek, kendi el yazısıyla yazdığı notta "Sevgili oğlum Eyüp. Aziz şehitlerimiz, bu vatan sizin sayenizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyor. Sizin hakkınız ödenmez. Hakkınızı helal ediniz. Ruhunuz şad olsun" ifadelerine yer verdi.