Ücretsiz Bir Şekilde Alabilmeniz İçin Son 11 Gün! 29 Aralık'ta Bitecek

Ücretsiz Bir Şekilde Alabilmeniz İçin Son 11 Gün! 29 Aralık'ta Bitecek
Epic Games, imkanı olmayan kullanıcılar için ücretsiz oyun kampanyasını genişletti ve 29 Aralık tarihine kadar her gün 1 adet oyunu ücretsiz bir şekilde kullanıma açacağını duyurdu.Farklı kampanyalarla oyun severleri oyunlarla...

Epic Games, imkanı olmayan kullanıcılar için ücretsiz oyun kampanyasını genişletti ve 29 Aralık tarihine kadar her gün 1 adet oyunu ücretsiz bir şekilde kullanıma açacağını duyurdu.

Farklı kampanyalarla oyun severleri oyunlarla buluşturmaya devam eden Epic Games, 15 gün boyunca ücretsiz oyun vereceği sürece, Cuma günü, 160 TL değerindeki Bloons TD 6 ile başladı.

29 Aralık 2022'ye Kadar Her Gün Bir Ücretsiz Oyun

Yapılan duyuru kapsamında, 29 Aralık tarihine kadar oyun dağıtacak olan Epic Games, 39 TL değerindeki Horizon Chase Turbo'yu da ücretsiz hale getirdi. Kullanıcıların ücretsiz bir şekilde kütüphanelerine ekleyebilecekleri bu oyun, 80-90'lı yılları ilham alan bir yarış oyunu.

Hangi Tarihlerde Ücretsiz?

Epic Games bildiğiniz üzere normalde her hafta yeni bir ücretsiz oyun sunarken, yılbaşına kadar olan bu iki haftalık süreçte, günde bir oyunu ücretsiz hale getireceğini açıkladı. Ancak yapılan duyurular arasına, oyunların günlük olarak ücretsiz hale getirileceği de eklendi. Yani, yukarıda bahsettiğimiz Bloons TD 6 oyunu, Cuma günü boyunca belirlenen saat aralıklarında ücretsizdi.

Yarın Hangi Oyun Ücretsiz Olacak?

Epic Games, günlük olarak güncellediği kampanyalı oyunlarında bir liste paylaşmadı. Yani, yarın hangi oyunun ücretsiz olacağı bilgisi yer almıyor. Bu sebeple oyun severlerin Epic Games Store'a giderek, güncel olarak ücretsiz hale getirilecek olan oyunları görmesi gerekiyor. Ancak oyunu kütüphanesine ekleyen kullanıcılar, kalıcı olarak oyuna sahip oluyor.

Yüzde 25-50 İndirime Giren Oyunlar da Var! 

Öte yandan Epic Games, sadece ücretsiz oyun değil, indirimli oyun da satıyor. %25-50 arasında indirimli olarak kütüphaneye eklenebilecek oyunlar ise şöyle sıralanıyor:

  • FIFA 23 Standart Edition
  • Marvel's Spider-Man Remastered
  • Tiny Tina's Wonderlands
  • New Tales From The Borderlands
  • Saints Row