Ücretsiz Çocuk Tiyatrosu kursları başlıyor

Ücretsiz Çocuk Tiyatrosu kursları başlıyor
Çocuk dostu bir kent olma vizyonuyla çalışmalarını sürdüren Çorlu Belediyesi, Çocuk Meclisi projesinin ardından öz güveni yüksek ve sanat eğitimli çocuklar yetiştirmek için Çocuk Tiyatrosu ücretsiz kurslarını başlatıyor. Çocukların...

Çocuk dostu bir kent olma vizyonuyla çalışmalarını sürdüren Çorlu Belediyesi, Çocuk Meclisi projesinin ardından öz güveni yüksek ve sanat eğitimli çocuklar yetiştirmek için Çocuk Tiyatrosu ücretsiz kurslarını başlatıyor. Çocukların eğitimine ve kişisel gelişimlerine pozitif katkı sağlamak, sanatsal becerilerini güçlendirmek, öz güvenlerinin artması ve sahne rahatlığı kazanmaları için Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde ücretsiz tiyatro kursları açılıyor.

7-15 yaş grubundaki çocukların katılabileceği ücretsiz tiyatro kurslarının kayıtları 17 Ocak ile 3 Şubat arasında gerçekleştirilecek. Çocuklarını ücretsiz kurslara kayıt ettirmek isteyen vatandaşların 0282 684 76 71 no'lu telefondan Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile irtibata geçmesi gerekiyor.

"Öz güveni yüksek çocuklar yetişecek"

Sanatsal becerilerin fark edilmesiyle çocukların yetenekleri doğrultusunda geleceklerine yön vermelerinin önemine değinen Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, "Sanatsal anlamda çocuklarımızın içindeki cevherleri ortaya çıkarmak, yeteneklerini göstermelerini sağlayacak oyunları sergilemek ve en önemlisi de onlara tiyatroyu sevdirmek için tiyatro eğitimlerine başlıyoruz. Belediyemiz bünyesinde düzenlediğimiz oyunculuk kursu çocukların yeteneklerinin ortaya çıkarılması adına çok önemli bir hizmet. Öz güveni yüksek ve sanat eğitimi almış bireyler yetiştirmek istiyoruz. İlgi duyan tüm aile ve çocukların tiyatro kursumuza katılmasını bekliyoruz. Ücretsiz olan bu hizmetimiz hem aileler hem de çocuklarımız için bir fırsattır. Sevgili çocuklarımızı tiyatro kurslarımıza bekliyoruz." diye konuştu.