Ücretsiz Konuşma ve İnternet Verildi

Ücretsiz Konuşma ve İnternet Verildi
Telefon operatörleri deprem bölgesindeki vatandaşlara ücretsiz konuşma, internet ve SMS tanımladı. Borç sebebi ile iletişime kapatılmış hatlar görüşmeye açıldı.Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone sosyal medya hesaplarından...

Telefon operatörleri deprem bölgesindeki vatandaşlara ücretsiz konuşma, internet ve SMS tanımladı. Borç sebebi ile iletişime kapatılmış hatlar görüşmeye açıldı.

Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone sosyal medya hesaplarından açıklamada bulundu.

Deprem bölgesindeki vatandaşların acil ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için hatlara ücretsiz konuşma, SMS ve internet sağlandığı ifade edildi.

Deprem bölgesindeki ankesörler ücretsiz hale getirildi.

Borçlu Hatlar İletişime Açıldı

Türk Telekom, borç sebebi ile iletişime kapatılan internet, telefon ve sabit hatları yeniden görüşmeye açtı.

Öte yandan açıklamalarda bölgedeki elektrik kesintilerine bağlı olarak kısıtlı kapasiteyle hizmet veren sahaların bulunduğu belirtildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan "Deprem bölgesinde bulunan vatandaşlarımızın kesintisiz iletişim sağlamaları için operatörlerimize talimat verildi. Bölgede bulunan tüm vatandaşlarımıza ücretsiz konuşma ve internet yüklendi. Borcundan dolayı kapalı olan tüm mobil, internet ve sabit hatlar da görüşmeye açıldı. Aynı zamanda bölgedeki tüm ankesörlü telefonlar üzerinden de ücretsiz iletişim sağlayabilirsiniz. Arama kurtarma çalışmalarının iletişim kısmında bir kesinti olmaması için yardım edelim. Web tabanlı uygulamalar ile arama yapalım ve SMS kullanalım." şeklinde konuştu.