Üniversite öğrencilerine moral kahvaltısı

Üniversite öğrencilerine moral kahvaltısı
Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Edirne'nin Keşan ilçesinde okuyan yaklaşık 150 üniversite öğrencisiyle kahvaltıda buluştu. Kahvaltıya ayrıca Belediye Başkan Yardımcıları Nuran Uslu, Yakup Balcı, Belediye Meclis...

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Edirne'nin Keşan ilçesinde okuyan yaklaşık 150 üniversite öğrencisiyle kahvaltıda buluştu. Kahvaltıya ayrıca Belediye Başkan Yardımcıları Nuran Uslu, Yakup Balcı, Belediye Meclis Üyeleri Nehir Gergin, Sema Kılıç, Tarık Uysal, Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Andaş Gedik, İmar İşleri Müdürü Erdi Kılıç, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç ve AK Parti Keşan Gençlik Kolları Başkanı Ubeydullah Fidan da katıldı.

Keşan'da eğitim öğretim görev gençlerin de birer Keşanlı olduğunu belirterek sözlerine başlayan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, final sınavları öncesinde moral olması için böyle bir kahvaltıyı organize ettiklerini söyledi. Öğrencilerden çekinmeden sorunlarını ve gördükleri eksiklikleri anlatmalarını isteyen Helvacıoğlu, "Sizlerin Keşan ve kendinizle ilgili yaşadığınız sıkıntıları dinleyerek bunlara üreteceğimiz çözümler için bu kahvaltıyı çok önemli buluyorum. Ayrıca düzenleyeceğiniz etkinliklerle Keşan'a katkı sağlamanızı istiyorum. Bu etkinlikleriniz için Keşan Belediyesi olarak sizlere gerekli destekleri vermeye çalışacağız. Kaymakamımız, emniyet müdürümüz, okul müdürleriniz, esnaf odalarımız, minibüsçüler kooperatifi başkan ve yetkililerinin de katılacağı daha geniş kapsamlı bir toplantı yaparak sorunlarını daha geniş bir platforma anlatmanıza yardımcı olmayı da düşünüyoruz." dedi.

Öğrenciler KYK Öğrenci Yurdu yolunun asfaltlanması nedeniyle Helvacıoğlu’na teşekkür ettiler ve ardından söz alarak okul ve Keşan’da yaşadıkları sorunları dile getirdiler. Öğrenciler, Keşan’da sosyal yaşamdaki eksiklik, minibüslerde yaşadıkları sorunlar, yurtlarında yaşadıkları sıkıntılar, bazı yerlerdeki kaldırım sorunlarını dile getirerek bunlara çözüm bulunmasını istediler.

Helvacıoğlu öğrencilerin sorunlarını hem dinledi hem de tek tek not alarak bunlardan belediyeyi ilgilendirenleri için gerekli çalışmaları başlatacağını ve diğerleri için de yetkililerle görüşerek kendilerine bu sorunları aktaracağını belirtti. Kahvaltı toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.