Vali Canalp'ten Talimat Üstüne Talimat

Vali Canalp'ten Talimat Üstüne Talimat
Edirne Valisi Ekrem Canalp köyleri ziyaret etmeye ve buralarda incelemelerde bulunmaya devam ediyor.

Edirne Valisi Ekrem Canalp, gece gündüz demeden Edirne ve ilçelerinin köylerini gezmeye ve buralarda incelemelerde bulunmaya devam ediyor. Vali Canalp, köylerde yapılan çalışmaları yerinde inceliyor, vatandaşın taleplerini alıyor ve bu talepler doğrultusunda talimatlar veriyor.

Vali Canalp 21 Ocak Pazartesi günü Merkez'e bağlı Bosna, Üyüklütatar, Doyran, Elçili; Havsa'ya bağlı Azatlı, Abalar, Şerbettar köylerini ziyaret etti. Buralarda vatandaşın taleplerini alan Vali Canalp, çok sayıda talimat verdi.

Vali Canalp; Bosna köyünü şehir merkezine bağlayan bağlantı yolları ve köy içi yıllarının bakım ve onarımı; Üyüklütatar köyünde mera alanı gübreleme, tarımsal sulama ve çok amaçlı salon ile ilgili; Doyran köyünde kışlık koruma seddelerinin yükseltilmesi, köy içi yolların bakım ve onarımı, aile hekimliği hizmeti konusunda yaşanan sıkıntıların çözümü için talimatlar verdi.

Vali Canalp, Elçili köyünde köy içi yolların bakım ve onarımı, tarihi Kasımağa köprüsü seyir terasının ihyası; Azatlı köyünde sağlık istasyon binasının bakım ve onarımı; Abalar köyünde futbol sahasının düzenlenmesi; Şerbettar köyünde gölet savaklarının bakımı, köy içi yolların bakım ve onarımı talimatlarını verdi.

Edirne Valisi Ekrem Canalp 22 Ocak Salı günü köy ziyaretlerine Merkez'e bağlı Musabeyli, Demirhanlı, Hacıumur, Ömeroba; Lalapaşa'ya bağlı Büyüköğünlü, Çalıdere köyleriyle devam etti.

Musabeyli köyünde su kuyusu yolunun ve selden zarar gören yolların bakım ve onarımı, mevcut düğün salonunun eksiklerinin giderilmesi; Demirhanlı köyünde köy girişindeki virajın genişletilip düzeltilmesi, köy içi yolların ve köy konağının bakım ve onarım çalışmaları hususunda talimatlar verdi. Hacıumur köyünde yağışlardan zarar gören menfez, köy içi yolları ve civar köylerle bağlantı yollarının bakım ve onarımı; Ömeroba köyünün girişindeki köprünün genişletilmesi, köy içi yolların bakım ve onarımı, köy göletinin temizliği konusunda talimatlar verdi. Büyüköğünlü köyünde çok amaçlı salonun eksiklerinin giderilmesi ve hayvan içme suyu göleti yapılması; Çalıdere köyünde köy içi yolların bakım ve onarımı, köy mesire alanının çevre düzenlemesi talimatlarını verdi.

Edirne Valisi Ekrem Canalp köy ziyaretlerini sürdürüyor.