VGM Burs Başvuruları Sayılı Günler Kaldı! VGM Burs Ücretleri

VGM Burs Başvuruları Sayılı Günler Kaldı! VGM Burs Ücretleri
Vakıflar Genel Müdürlüğü, ülke çapında ortaöğretim ve üniversite öğrencilerine burs sağlamaya devam ediyor. Karşılık olarak verilen eğitim desteği için öğrenciler heyecanlı bekleyişlerini sürdürmeye devam ederken,...

Vakıflar Genel Müdürlüğü, ülke çapında ortaöğretim ve üniversite öğrencilerine burs sağlamaya devam ediyor. Karşılık olarak verilen eğitim desteği için öğrenciler heyecanlı bekleyişlerini sürdürmeye devam ederken, detaylar belirginleşmeye başladı.

VGM Burs Başvuru Tarihi

2022-2023 eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte, öğrencilerin ve velilerin burs arayışları hız kazandı. Bu kapsamda, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün sağlayacağı bursun başvuru tarihi merak ediliyor. VGM tarafından yapılan açıklamaya göre, ortaöğretim öğrencileri için burs başvuruları 7 Kasım itibariyle başlayacak ve 20 Kasım'da sona erecek. Üniversite öğrencileri ve yabancı uyruklu öğrenciler için yapılacak başvurular ise 21 Kasım'da aktif olacak ve 30 Kasım tarihinde tamamlanacak.

VGM Burs Başvuru Ekranı

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün burs başvuruları, www.vgm.gov.tr adresinden yapılacak. Söz konusu bursa ilişkin detaylı bilgilere de VGM'nin resmi internet adresinden ulaşılabilir.