WhatsApp'tan ortalığı yakıp yıkacak karar! Hesabınızı siliyor

WhatsApp'tan ortalığı yakıp yıkacak karar! Hesabınızı siliyor
5 adımda bu hatayı yapanların hesabı banlanacak. Platform söz konusu dolandırıcılık ve kural ihlallerine karşın önlemlerini alarak kullanıcı deneyimi için çalışmalarını sürdürecek. Bu doğrultuda milyonların merak ettiği...

5 adımda bu hatayı yapanların hesabı banlanacak. Platform söz konusu dolandırıcılık ve kural ihlallerine karşın önlemlerini alarak kullanıcı deneyimi için çalışmalarını sürdürecek. Bu doğrultuda milyonların merak ettiği detaylar yavaş yavaş belli oluyor.

https://edirnejethaber.com/whatsapptan-buyuk-kavga-cikaracak-karar-bu-is-burada-biter/

WhatsApp'tan ortalığı yakıp yıkacak karar! 5 kurala uymayan anında banlanacak, hesabı silinecek. WhatsApp platformu kullanıcıların daha iyi bir şekilde kullanabilmesi adına çalışmalara başladı. Söz konusu alınan karara göre, kuralları peş peşe ihlal edenlerin hesapları teker teker engellenecek ve bir daha tekrar açılması gündeme bile gelemeyecek. Bu durum hakkında detaylı bir çalışma yaptığı öğrenilen platformun hata yapan hiçbir hesabın geri dönüşü olmaması için de düğmeye bastığı bildirildi.

ADIM ADIM UYGULANACAK

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp kuralları ihlal edenleri uyarmadan hesaplarını teker teker kapatacak.

TOPLU MESAJLARA CEZA

Toplu mesaj yöntemiyle aynı mesajı ikiden fazla kişiye attıysanız hesabınız kapatılma tehlikesiyle karşı karşıya kalacak.

PEŞ PEŞE ENGEL YEDİYSE...

Hesabınız çok yakın tarihlerde kullanıcılar tarafndan peş peşe engellendiyse hesabınız kapatılması kaçınılmaz olacak.

BAŞKASININ FOTOĞRAFINI KULLANANLAR DİKKAT!

Öte yandan başkasının fotoğrafını kullanan kişilerin de hesabı kapatılma tehlikesiyle karşı karşıya gelecek.