"Ya Şehitlerin ya da Teröristlerin Yanında Olacaksınız"

"Ya Şehitlerin ya da Teröristlerin Yanında Olacaksınız"
HDP'nin cumhurbaşkanı adayı çıkarmamasını destekleyen PKK'ya AK Partili vekillerden peş peşe tepkiler geldi. AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, "Millete düşen bunlara esaslı bir demokrasi tokadı atmaktır" derken, diğer...

HDP'nin cumhurbaşkanı adayı çıkarmamasını destekleyen PKK'ya AK Partili vekillerden peş peşe tepkiler geldi. AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, "Millete düşen bunlara esaslı bir demokrasi tokadı atmaktır" derken, diğer vekillerden de destek geldi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, "Terör örgütlerinin elebaşları Kılıçdaroğlu'nun adaylığını desteklemek için adeta birbirleriyle yarışıyor. Terör örgütünün çete başlarının açık bir şekilde bu masanın adayına destek açıklamaları yapması, oy istemesi hoşunuza gidiyor mu?" dedi.

Öte yandan PKK'nın HDP'den cumhurbaşkanı adayı çıkmamasını desteklemesi, Ankara'da da büyük bir tepkiyle karşılandı. AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, "Ya şehitlerin yanında olacaksınız ya teröristlerin yanında olacaksınız. Açık! Eğer Millet İttifakı'nın yanındaysanız Bese Hozat denen teröristin yanındasınız demek" dedi.