Yeni Uygulama Geliyor! Instagram Kurucuları Çıkarıyor

Yeni Uygulama Geliyor! Instagram Kurucuları Çıkarıyor
Instagram'ın kurucuları Kevin Systrom ve Mike Krieger şirketten ayrıldıktan sonra yeni bir uygulamayla geri döndü. Bu uygulamada haber akışları ve makaleler yer alacak.Kevin Systrom ve Mike Krieger, salı günü yapay zekanın desteklediği...

Instagram'ın kurucuları Kevin Systrom ve Mike Krieger şirketten ayrıldıktan sonra yeni bir uygulamayla geri döndü. Bu uygulamada haber akışları ve makaleler yer alacak.

Kevin Systrom ve Mike Krieger, salı günü yapay zekanın desteklediği "kişiselleştirilmiş haber akışı" vaat eden bir uygulama Artifact'in lansmanını duyurdu.

Bir Instagram gönderisinde Krieger, kendisinin ve Systrom'un hizmeti başlatmak için bir seneden uzun bir süredir "yetenekli bir ekiple çalıştıklarını" kaydetti.

Krieger, "Büyüdükçe yavaş yavaş insanların içeri girmesine izin veriyoruz" yazdı.

Katılmak için sunulan bekleme listesi salı günü halka açıldı.

Instagram'dan uygulama fotoğraflardan çok makalelere odaklanıyor.

Lansmanı ilk bildiren Platformer'a göre Artifact, ilgi alanlarına göre içerik önerecek ve arkadaşlarla tartışmaya izin verecek.

Bir ana sayfa, büyük medya kuruluşlarından küçük blogculara kadar popüler makaleleri gösterecek ve bir kullanıcının sayfası, tıkladıkları şeye göre daha kişisel hale gelecek.