Yönter'den Sert Sözler: "Seçim Akşamı Kaçacak Delik Arayacaklar"

Yönter'den Sert Sözler: "Seçim Akşamı Kaçacak Delik Arayacaklar"
İzzet Ulvi Yönter, yaptığı açıklamada "Yüzdelere, oranlara, rakamlara bakmaktan ziyade milletimizin gönlünde tuttuğumuz yere bakıyoruz" dedi.İstanbul'da iddialı olduklarını belirten Yönter, "MHP geliyor. Bu anket şirketleri...

İzzet Ulvi Yönter, yaptığı açıklamada "Yüzdelere, oranlara, rakamlara bakmaktan ziyade milletimizin gönlünde tuttuğumuz yere bakıyoruz" dedi.

İstanbul'da iddialı olduklarını belirten Yönter, "MHP geliyor. Bu anket şirketleri 14 Mayıs akşamı kaçacak delik arayacak. Toplum içine çıkamayacaklar. Çünkü bunlar yüzsüz, utanmaz" şeklinde konuştu.

Ayrıca, Millet İttifakı'nın ortak listelerine ilişkin tartışmalara da değinen Yönter, şunları söyledi:

Yahu dün Ali Dibo diyordunuz. 'Ali Dibo'yu sonuna kadar takip edeceğiz' diyordunuz. 'Mahkum edeceğiz' diyordunuz. Sadullah Ergin ile ilgili söylediğiniz bir laf bırakmıyordunuz. Sadullah Ergin ve zihniyeti Cumhuriyet'in anti-tezi. (...) CHP'nin İzmir adayına baktınız mı? Kemalizm ırkçılık diyen bir adam. Öyle değil mi? Birinci sırada. Taraf gazetesinin yazarı.Şu anda CHP, İYİ Parti acınacak halde. İzmir'e bu reva mı? İzmir işgal edildiği vakit Yunan askerlerini alkışlayan zevatın, CHP'nin İzmir'den göstermiş olduğu adaydan sorarım size ne farkı var? Alın birini vurun ötekine. Demek ki neymiş bazılarını denize dökememişiz. İskelede tutunmuşlar, saklanmışlar. Onların torunları geliyor şimdi.