Yunanistan'dan Pençe-Kılıç Yorumu: 'Rakibi Hafife Almak Büyük Bir Hatadır'

Yunanistan'dan Pençe-Kılıç Yorumu: 'Rakibi Hafife Almak Büyük Bir Hatadır'
TSK'nın Suriye ve Irak kuzeyine düzenlediği hava harekatı çok sayıda ülkenin dikkatini çekerken, Yunan medyası 'hafife almak büyük bir hatadır' yorumunu yaptı.Gerçekleştirilen Pençe-Kılıç Hava Harekatı hakkında detaylı...

TSK'nın Suriye ve Irak kuzeyine düzenlediği hava harekatı çok sayıda ülkenin dikkatini çekerken, Yunan medyası 'hafife almak büyük bir hatadır' yorumunu yaptı.

Gerçekleştirilen Pençe-Kılıç Hava Harekatı hakkında detaylı bir analiz yapan Yunan medyası, '15 Temmuz sonrası Türk Hava Kuvvetleri zayıflıyor iddiasını kabul etmek büyük hata olur. Yunanistan'da birçok insan bu hataya düşüyor' ifadelerini yazdı.

'Rakibi Hafife Almak Büyük Hatadır!'

Yunan medyasında gündemi meşgul etmeye devam eden Pençe-Kılıç Hava Harekatı'ndaki başarısı, 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi sonrası ortaya atılan 'Türk Hava Kuvvetleri zayıflıyor' iddialarının asılsız olduğunu ortaya koydu.

İddiaların gerçek olmadığını yazan Yunan medyası, 'rakibi hafife almak büyük bir hatadır ve Yunanistan'da insanlar bu hataya çok düşüyor' ifadelerini kullandı.

Ankara-Washington İlişkileri Bozulmadı

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Direktörü John Kirby, düzenlenen operasyona yönelik, Türkiye'nin kendisini savunma hakkı olduğunu dile getirmişti. Bu açıklamaya yazısında da yer veren Yunan medyası, 'Bu açıklama Ankara'nın Washington ile ilişkilerinin bozulduğu iddialarını çürütüyor' dedi.