1000 TL Isınma Yardımı İçin Açıklamalar Gelmeye Devam Ediyor! Çalışanlara Ödeme Yapılacak

1000 TL Isınma Yardımı İçin Açıklamalar Gelmeye Devam Ediyor! Çalışanlara Ödeme Yapılacak
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi hanelere doğal gaz tüketim desteği için ödeme yapmaya devam ederken, geçtiğimiz süreçte Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren düzenleme ile birlikte, elektrik, doğalgaz...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi hanelere doğal gaz tüketim desteği için ödeme yapmaya devam ederken, geçtiğimiz süreçte Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren düzenleme ile birlikte, elektrik, doğalgaz ve diğer ısınma giderleri için çalışanların maaşlarına ilave ödeme yapılması durumda, işverenler gelir vergisi ve sigorta prim kesintisinden muaf tutuluyorlar. Bu kapsamda, özel sektörden ısınma yardımı açıklamaları gelmeye devam ediyor.

1.000 TL Isınma Yardımı

Çalışanlara sağlanacak ısınma yardımı ile ilgili özel sektörden açıklamalar gelmeye devam ediyor. İş Bankası geçtiğimiz haftalarda çalışanlarına 1.000 lira ısınma yardımı vereceğini duyurmuştu. Gelen son açıklamalara göre, Ziraat Bankası ve Halkbank da personellere 1.000 TL ısınma yardımı sağlayacak.

Doğalgaz Yardımı Devam Ediyor

Özel sektör tarafından ısınma yardımı ödemelerine ilişkin açıklamalar gelmeye devam ederken, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da ihtiyaç sahibi hanelere doğal gaz tüketim desteği ödemesi sağlamaya devam ediyor. Aralık ayı ödemelerinin ne zaman yapılacağına dair henüz açıklama yapılamasa da önümüzdeki günlerde konuya ilişkin bilgi verilmesi bekleniyor.