2023 Asgari Ücret İçin Konuşulan Tutar! Asgari Ücret Zammı İddiaları Gelmeye Devam Ediyor

2023 Asgari Ücret İçin Konuşulan Tutar! Asgari Ücret Zammı İddiaları Gelmeye Devam Ediyor
Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun ilk toplantısı 7 Aralık, ikinci toplantısı ise 14 Aralık tarihinde gerçekleşti. Asgari ücrette yapılacak artışın belirleneceği toplantıların üçüncüsü ise 20 Aralık tarihinde yapılacak....

Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun ilk toplantısı 7 Aralık, ikinci toplantısı ise 14 Aralık tarihinde gerçekleşti. Asgari ücrette yapılacak artışın belirleneceği toplantıların üçüncüsü ise 20 Aralık tarihinde yapılacak. Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantısı milyonlarca asgari ücretli çalışan tarafından yakından takip edilirken, asgari ücret zammına ilişkin çeşitli iddialar gündeme gelmeye devam ediyor.

Asgari Ücret Zammı Ne Kadar?

Asgari ücrete yapılacak zam. Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun nihai toplantısının ardından yıl sonuna kadar netlik kazanması bekleniyor ancak çeşitli zam oranları ile hesaplamalar yapılmaya devam ediyor. Bu kapsamda, konuşulan iddialara göre asgari ücretin 8.000 TL üzerinde olması bekleniyor.

2023 Asgari Ücret

Asgari ücret zammı önümüzdeki haftalarda netlik kazanacak. Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantılarının ardından, maaş zammının aralık ayı sonuna kadar açıklanması bekleniyor.