BİM yine yaptığı yapacağını! Çılgın fırsat start aldı! İndirimin hası geldi

BİM yine yaptığı yapacağını! Çılgın fırsat start aldı! İndirimin hası geldi
Makyaj malzemelerinden tutun da oda kokularına kadar, sütyen ve külot takımlarına kadar onlarca indirim raflarda yer bulacak. Golden Rose markalı ürünler de revaçta olmaya devam edecek. Hal böyle olunca listedeki ürünlerin fiyatları...

Makyaj malzemelerinden tutun da oda kokularına kadar, sütyen ve külot takımlarına kadar onlarca indirim raflarda yer bulacak. Golden Rose markalı ürünler de revaçta olmaya devam edecek. Hal böyle olunca listedeki ürünlerin fiyatları merak konusu oldu.

https://edirnejethaber.com/bim-gelecek-hafta-indirim-yagmurunu-baslatacak-bim-27-eylul-katalogu-indirimleri-kapis-kapis-gidecek/

BİM yine yaptığı yapacağını! Kadınlara özel ürünlerde çılgın fırsat start alıyor! Ben böylesini görmedim diyenler dikkat! İndirimin hası geliyor. BİM 20 Eylül 2022 aktüel kataloğunda yeni indirim listesi ve ürünleri kapsamı açıklandı. Market bu haftanın ilk kampanyasında kadınlara özel ürünlere ağırlık verdi. Özellikle makyaj ve sporcular için fit kalacak ürünlerin satışları merak uyandırdı. İndirimli ürünlerin detayı haberimizde yer alıyor.

ODANIZ İÇİN MUHTEŞEM KOKULAR

Greenworld markalı Oda ve Kumaş Temizleyici 19,50 TL fiyatıyla, Bambu Çubuklu Oda Kokusu ise 24,50 TL fiyatla satışta olacak.

GOLDEN ROSE İLE SÜRPRİZİ YAKALAYIN

Golden Rose markalı kahverengi maskaranın fiyatı 34,50 TL olurken yine aynı marka oje 13,50 TL fiyatını görecek.

TAKI ÜRÜNLERİ FIRSATLARLA DOLU

Naturalove markalı Bambu Hasır Led Işık 10’lu 45,00 TL fiyatıyla satışta olacak. Ayrıca Naturalove

Katlanabilir Işıklı Makyaj Aynası 79 TL'den satılacak.

YÜZ TEMİZLEME JELİ SÜRPRİ

Garnier markalı Yüz Temizleme Jeli 34,50 TL fiyatıyla alıcı bulacak.