Bu sabah açıklaması geldi! Emekliye 11.000 ödeme! Başvurular açıldı

Bu sabah açıklaması geldi! Emekliye 11.000 ödeme! Başvurular açıldı
Emeklilere flaş haberler gelmeye devam ediyor 11.000 TL'ye kadar ek ödeme yapılması kararlaştırıldı. Ek ödeme alabilmek isteyen emekli vatandaşlar banka hesapları üzerinden müracaat yapabilecektir. Başvuru ardından nakit avans...

Emeklilere flaş haberler gelmeye devam ediyor 11.000 TL'ye kadar ek ödeme yapılması kararlaştırıldı. Ek ödeme alabilmek isteyen emekli vatandaşlar banka hesapları üzerinden müracaat yapabilecektir. Başvuru ardından nakit avans çekebileceklerdir. Çekilen nakit avanslar düşük faizler ile verilerek ihtiyaçların karşılanması sağlanacak. Emekli maaşınızı aldığınız hesaplarınız üzerinden prosedür yaparak artı para imkânlarından faydalanabilirsiniz.

https://edirnejethaber.com/her-haneye-3000-tl-odeme-yapilacak-resmen-biraz-once-aciklandi/

Hangi Bankalar Emeklilere Ek Ödeme Veriyor?

Halkbank üzerinden maaş alan emeklilere yüksek oranda ek ödeme müjdesi verildi. Acil para ihtiyacınızı nakit avanslar vasıtası ile düşük faizlerle karşılayabilmeniz olası bir durum olmaktadır. Mobil uygulamadan giriş yaparak, yaklaşık olarak 3 dakika içinde onay alabilmeniz olası bir durumdadır. Nakit avansınız hesaplarınıza hemen yatarak kullanım sağlayabilirsiniz.

TEB Bankta da emekli maaşı müşterilerine kampanya düzenlemiş 11.000 TL'ye kadar ödeme yapmaktadır. TEB Bank emekli kredisi bağlama altında düşük faiz oranları ile müşterilere nakit promosyon ve kredi kartı olanağı sağlamaktadır. İnternet bankacılığı vasıtasıyla ya da şubelere giderek başvurunuzu gerçekleştirerek hesabınızda artı paraları kullanmanız olası.

Ek Ödeme Avantajları Nelerdir?

Herhangi bir ek geliriniz yoksa ve acil nakit paraya gereksinim duyuyorsanız düşük faizli 11.000 TL ödeme imkânlarından faydalanabilirsiniz. Maaş müşterisi olduğunuz banka size ideal ödeme seçenekleri olan 3 sene vadeye kadar vade tespit edilen nakit ödemeleri sunacaktır.