0.36 devlet yardımıyla 0.95 faizli konut kredisi! Pazartesi başvurun!

0.36 devlet yardımıyla 0.95 faizli konut kredisi! Pazartesi başvurun!
Bankalarda çok düşük faiz oranlarıyla ev alabilmek istiyorsanız, bu haberimizi okumalısınız! Çünkü haberimizde devlet katkısıyla konut kredisi almanıza dair mühim bulgular var. İşte merak edilen ayrıntılar!Bankalar geçen...

Bankalarda çok düşük faiz oranlarıyla ev alabilmek istiyorsanız, bu haberimizi okumalısınız! Çünkü haberimizde devlet katkısıyla konut kredisi almanıza dair mühim bulgular var. İşte merak edilen ayrıntılar!

Bankalar geçen sene kredi planlamasına gittiğinden kaynaklı çoğu kredi türünde faiz oranları son derece düşmüştü. İhtiyaç sahipleri de bu kredi oranlarını değerlendirerek kendi evlerine ve araçlarına kavuşmuşlardı. Bu sayede ev almayı isteyenlerin karşısına avantajlı bir alternatif de çıkmış oldu.

Yüzde 0,36 gibi son derece düşük faiz oranlarından yararlanamayanlar 2022 senesinde da bunun gibi ideal kredilerin çıkıp çıkmayacağını merak etmektedir. Henüz kamu bankalarının bu tarz bir çalışma yaptığına dair bir bilgi bulunmamaktadır. Halk bankasının kentsel dönüşüme destek vermek için çıkardığı kredi paketleri dışında düşük faizli kredi bulunmamaktadır.

Kredi Notunuz Önemli

Bankaların size kredi vermesinde ki en büyük faktör olan kredi notunuzu öğrenmek bağlamında Findeks sistemini kullanabilirsiniz. Findeks mobil programını telefonunuza indirdikten sonra tüketimi son derece kolay program sizi yönlendirecektir.

Öncelikle bir telefon doğruluğunu sağlama sayfasıyla karşılaşırsınız. Bu sayfadan sonra sizin risk raporu, kredi notu gibi bilgilerden hangilerini istiyorsanız onları işaretleyebileceğiniz biz sayfa gelecek. Notunuz düşükse bu noktada borçlarınızı kapatmadan bankalara başvurmamanız gerekir.

Başvurunuz Bu Şekilde Kabul Edilir 

Kredi amacıyla müracaat yaptığınızda bankaların baktığı esas kalem sizin 1 sene içerisinde borçlarınızı ödemeyip ödemeyeceğinizi gösterir kredi notunuzdur. Kredi notunuz yüksekse kısa süreler içersinde müracaatnuz onaylanır ancak düşükse banka kredi verme konusu ile ilgili tereddütte kalacaktır. Bu noktada olumlu bir netice alabilmeniz doğrultusunda ödediğiniz borçlar varsa bir kredi çekip bunları bitirin.