31 Aralık Son Gün! Milyonlarca Lira Kaybedebilirsiniz

31 Aralık Son Gün! Milyonlarca Lira Kaybedebilirsiniz
Kredi kartı ve banka kartı olanları ilgilendiren haber geldi. Bankalar tarafından sunulan kampanyalarda kazanılan puanlar kullanılmadığı sürece silineceği duyuruldu.Kredi kartı, banka kartı ve indirim kartı olanlara müjde niteliğinde...

Kredi kartı ve banka kartı olanları ilgilendiren haber geldi. Bankalar tarafından sunulan kampanyalarda kazanılan puanlar kullanılmadığı sürece silineceği duyuruldu.

Kredi kartı, banka kartı ve indirim kartı olanlara müjde niteliğinde haber geldi. Bankalar tarafından sunulan kampanyalarla kazanılan puanlara yönelik yeni uyarı geldi. Akaryakıttan gıdaya, giyimden, kozmetiğe varıncaya dek hemen her alanda sunulan kampanyalar dahilinde biriken milyonlarca liralık para puanların 31 Aralık tarihine kadar kullanılması gerekiyor. Kullanılmayan liraların silineceği bankalar tarafından açıklandı.

Milyonlarca Lira Kaybedebilirsiniz

Kredi kartları veya banka kartlarına bankalar tarafından sunulan puanlar her geçen gün birikiyor. Bildiğiniz gibi farklı firmalar yapılan harcamalara göre kartlara belirli miktarlarda puanlar yüklüyor. Özellikle bankalar tarafından sunulan kampanyalara uyduğunuz takdirde daha fazla puana sahip oluyorsunuz. Sunulan puanlar biriktikçe de alışverişte puan olarak kullanabiliyor. Kart sahipleri biriktirdiği puanlar kadar alışverişi bedavadan yapabiliyor. Sunulan puanlar bankaların mobil uygulamaları üzerinden takip edilebiliyor.

Kart sahipleri biriktirdiği puanlar kadar alışverişi ücretsiz olarak ya da biriktirdiği puanlar kadar indirim alabilmektedir. Bankalar tarafından sunulan puanlar kullanılmadığı takdirde 1 Ocak 2023 tarihinden itibaren toplanarak ve karşılığı para olan bu puanlar bankalara ya da kartı sunan markaya kalmaktadır. Elbette kredi kartı ve banka kartlarında durumlar farklı olmaktadır. Bankaların sunduğu para puanlar için son tarih farklı olmaktadır. 6 ile 24 ay arasında değişiklik gösteren sürelerde kart sahiplerine sınır koyulabilmektedir.

Kart sahiplerinin kullanabileceği puanlar yıl sonu itibariyle sona erecek olmakla beraber yeni yılın gelmesiyle beraber bankalar tarafından yeni kampanyalar açıklanacaktır. Açıklanacak kampanyalardan sonra kart sahiplerine sunulacak olan puanları siz de yeni yılla beraber kullanabileceksiniz. Hemen her bankanın sunduğu bonuslar 31 Aralık tarihine kadar kullanılacak olmakla beraber 31 Aralık tarihinden sonra silinecektir.