6 Ay Vadeli Sıfır Faizli 10 Bin TL Kredi Veriliyor!

6 Ay Vadeli Sıfır Faizli 10 Bin TL Kredi Veriliyor!
Acil nakit ihtiyacı olan kişiler için o banka tarafından müjde verildi. Akbank tarafından yapılan açıklama kapsamında nakit ihtiyacı olan kişilere 10 bin TL verileceği duyuruldu. Verilen kampanyadan faydalanabilmek için bazı şartları...

Acil nakit ihtiyacı olan kişiler için o banka tarafından müjde verildi. Akbank tarafından yapılan açıklama kapsamında nakit ihtiyacı olan kişilere 10 bin TL verileceği duyuruldu. Verilen kampanyadan faydalanabilmek için bazı şartları karşılamanız gerekiyor. Aslında bu şartlar herkesin karşılayabileceği şekilde olmakla beraber kampanyanın ayrıntıları banka tarafından açıklandı.

Sıfır Faizli 10 Bin TL Para İmkanı

Akbank tarafından sıfır faizli 10 bin TL kredi veriliyor. Verilen krediden faydalanabilmek için öncelikle Akbank müşterisi olmanız gerekiyor. Akbank müşterisi olmayan kişiler banka tarafından istenen evrakları tamamladıktan sonra Akbank mobil üzerinden hesap açabilirler. Akbank üzerinden hesap açtıktan sonra hemen ardından kampanyaya başvuru yapabilirsiniz. Telefonunuz üzerinden Akbanklı olma sürecini başlatıp fakat hata aldıysanız ve daha sonra tüm süreci şubeden tamamlayan kişiler de sunulan kampanyadan faydalanabilirler.

Akbank tarafından sunulan sıfır faizli para aslında verilen bir nakit avanstır. Akbank müşterisi olmak için telefon üzerinden başvuru yaptıktan sonra kart başvurusu yapmanız gerekiyor. Kart başvurusu yapıp başvurunuz onaylandıktan sonra sıfır faizli para alabilirsiniz. 10 bin TL’ye kadar alacağınız nakit avans imkanı ilk müşterilere sıfır faizli olarak sunulmaktadır. Kampanyaya başvuru yapabilmek için Akbank uygulaması ve Akbank internet sitesi üzerinden başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Başvurusu Onaylananlara Faizsiz Para Veriliyor

Akbank tarafından verilen nakit avans faizsiz olarak sunulmaktadır. Akbank kredi kartı başvurusu onaylanan kişiler taksitli nakit avans limitleri kapsamında sıfır faizli taksitli nakit avans kampanyasından faydalanmak için kart onayı geldikten 2 iş günü sonunda başvuru yapabilirsiniz. Kullanacağınız nakit avansı taksitlendirebileceğiniz gibi tek çekim olarak da yapabilirsiniz. Kartın kullanılabilir nakit avans limiti ne ise siz de o limit kadar faizsiz para alabilirsiniz. 6 aya kadar vadeli olarak alacağınız faizsiz para imkanından faydalanırken eğer vade süresini uzatırsanız banka tarafından belirlenen faiz oranına tabi tutulabilirsiniz.

Kampanya Detayları Hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız.