85 milyona her aileye 350 ile 650 TL ödeme desteği başladı

85 milyona her aileye 350 ile 650 TL ödeme desteği başladı
Bu kapsamda sosyal yardım programları arasında çocuk destek bileşeni adlı bir ödeme daha eklenirken başvuru şartları da kapsamlı bir şekilde açıklandı.https://edirnejethaber.com/iste-kaymakamliklarin-verdigi-tum-maddi-destekler-siz-de-bunlara-basvurup-6000-lira-alabilirsiniz/Çocuklu...

Bu kapsamda sosyal yardım programları arasında çocuk destek bileşeni adlı bir ödeme daha eklenirken başvuru şartları da kapsamlı bir şekilde açıklandı.

https://edirnejethaber.com/iste-kaymakamliklarin-verdigi-tum-maddi-destekler-siz-de-bunlara-basvurup-6000-lira-alabilirsiniz/

Çocuklu her aileye 350 ila 650 TL ödeme! ASHB'den 85 milyona son dakika müjdesi verildi. Destek başlatılıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sosyal yardım programları arasında yeni bir program daha ekleyerek ailelerin yüzünü güldürdü. Çocuk Destek Bileşeni adı altında devreye alınan bu ödeme aracılığıyla milyonlarca haneye 350 TL ile 650 TL arasında bir ödeme verilecek. Hanede yer alan çocuk sayısına göre ödeme miktarı değişecek.

350 TL'DEN BAŞLIYOR

Bakanlıktan yapılan son dakika açıklamasına göre, hanede yer alan çocuk sayısı mukabilinde ödemeler 350 TL'den başlıyor.

NE KADAR ÖDENECEK?

1-2 çocuklu hanelere 350 TL

3 çocuklu hanelere 450 TL

4 çocuklu hanelere 550 TL

5 ve daha fazla çocuklu haneler için 650 TL

BAKAN'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık sosyal yardımlardan faydalanan hanelere ilave yardım yapılacağı bilgisini bu şekilde paylaşmış oldu.

DOĞAL GAZ TÜKETİM DESTEĞİ VE AİLE DESTEK PROGRAMI ÖDEMESİ DE ARTTI

Türkiye Aile Destek Programı ödemeleri 450 TL - 600 TL'den 850 - 1.250 TL'ye yükseldi.

https://edirnejethaber.com/son-dakika-kredi-borc-affi-faizler-siliniyor-icralik-borclara-destek-mujdesi-geldi/