Akaryakıt Alışverişine 75 TL Maxipuan Kampanyası Devam Ediyor! İş Bankası Maxipuan Kampanyası

Akaryakıt Alışverişine 75 TL Maxipuan Kampanyası Devam Ediyor! İş Bankası Maxipuan Kampanyası
İş Bankası, akaryakıt alışverişi için çeşitli kampanyalar duyuruyor. Bu kapsamda, İş Bankası'nın güncel kampanyaları pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. 5 Nisan'da başlayan 75 TL Maxipuan kampanyası da 30 Nisan...

İş Bankası, akaryakıt alışverişi için çeşitli kampanyalar duyuruyor. Bu kapsamda, İş Bankası'nın güncel kampanyaları pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. 5 Nisan'da başlayan 75 TL Maxipuan kampanyası da 30 Nisan tarihine kadar devam edecek.

Akaryakıt Alışverişine Maxipuan Kampanyası

İş Bankası'nın açıklamasına göre, 5 Nisan ile 30 Nisan tarihleri arasında, Maximum Kart ile Maximum anlaşmalı akaryakıt istasyonlarından tek seferde yapılacak 750 TL ve üzeri ilk akaryakıt ya da otogaz alışverişine 75 TL Maxipuan verilecek.

Maxipuan Kampanyasına Nasıl Katılabilirim?

75 TL Maxipuan kampanyasına katılım sağlamak isteyen kişiler, İşCep veya Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak ücretsiz olarak katılım sağlayabilirler. Akaryakıt alışverişine 75 TL Maxipuan kampanyasının yanı sıra İş Bankası farklı kampanyalara dair bilgilendirmede bulunmaya devam ediyor. İş Bankası'nın güncel kampanyaları ile ilgili ayrıntılı bilgilere ulaşmak isteyen kişiler, İş Bankası'nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.