Akaryakıt Fiyatlarına Zam Bekleniyor! Benzin, Motorin ve LPG Fiyatlarına Zam!

Akaryakıt Fiyatlarına Zam Bekleniyor! Benzin, Motorin ve LPG Fiyatlarına Zam!
Yaşanan depremden sonra hemen her ürünün fiyatı etkilenirken fiyatı etkilenen ürünlerin başında akaryakıt fiyatları da yer aldı. Akaryakıt fiyatlarına gelen indirimin ardından zam araç sahiplerinin canını sıkmaya yetti.Türkiye...

Yaşanan depremden sonra hemen her ürünün fiyatı etkilenirken fiyatı etkilenen ürünlerin başında akaryakıt fiyatları da yer aldı. Akaryakıt fiyatlarına gelen indirimin ardından zam araç sahiplerinin canını sıkmaya yetti.

Türkiye genelinde bir yandan depremle boğuşurken bir yandan da akaryakıt fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar devam ediyor. Depremden sonra brent petrol fiyatlarında yaşanan yükseliş zam iddialarının da gündeme gelmesine neden oldu. Edinilen bilgilere göre brent petrol fiyatlarında artış yaşandığı belirlendi. Özellikle bir anda brent petrol fiyatları 76,5 dolardan 80 dolar bandına yükselmesinden dolayı motorin ve benzin fiyatları da arttı. Brent petrol fiyatlarının 83 dolara yükselmesi motorin fiyatlarına 2 TL zam yapılacağının düşünülmesine neden oldu.

Güncel Akaryakıt Fiyatları

Akaryakıt fiyatlarını resmen deprem vurdu. Brent petrol fiyatlarının artış göstermesinden dolayı akaryakıt fiyatlarına zam geleceği tahmin edildi. Güncel akaryakıt fiyatları 13 Şubat günü:

İstanbul

İstanbul benzin fiyatı: 19,69 TL

İstanbul motorin fiyatı: 20,35 TL

İstanbul LPG litre fiyatı: 11,64 TL

Ankara

Ankara Benzin fiyatı: 19,94 TL

Ankara Motorin fiyatı: 20,60 TL

Ankara LPG fiyatı: 11,90 TL

İzmir

İzmir Benzin fiyatı: 19,94 TL

İzmir Motorin fiyatı: 20,67 TL

İzmir LPG fiyatı: 11,65 TL