Akaryakıtta seçim öncesi flaş hamle! Duyanlar inanmıyor kuyruk oluşturuyor!

Akaryakıtta seçim öncesi flaş hamle! Duyanlar inanmıyor kuyruk oluşturuyor!
Akaryakıt fiyatlarının önlenemez yükselişi nedeniyle vatandaşlar bankaların akaryakıt kampanyalarını araştırıyor. Bu kapsamda, her banka müşterileri için farklı kampanyalar düzenliyor. Yapı Kredi de müşterilerinin yüzünü güldürecek akaryakıt kampanyası düzenleyen bankalar kervanına katılıyor. İşte Yapı Kredi’nin çok konuşulan akaryakıt kampanyası...

Türkiye’nin en büyük bankalarından Yapı Kredi, Opet ile yaptığı iş birliği kapsamında yeni bir akaryakıt kampanyası düzenleyerek araç sahibi müşterilerinin yüzünü güldürdü. Buna göre, Yapı Kredi müşterileri Opet Worldcard ile her ay Opet istasyonlarından tek seferde yapacağı her 500 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alımlarınızda anında 25 TL, toplamda 75 TL Opet istasyonlarında harcanabilir Opet Puan kazanabilecek.

Kampanyanın mart ayı kapsamında geçerli olacağını duyuran Yapı Kredi, kampanya tarihinin 1 Mart-31 Mart olduğunu açıkladı.

thumbs-b-c-8fb99d0692c6568dcef9d87811aa74b0.jpg

KAMPANYA ŞARTLARI

Yapı Kredi müşterileri kampanya kapsamında kazanacağı Opet puanlarını yalnızca anlaşmalı OPET istasyonlarından gerçekleştirilecek akaryakıt ve otogaz alımlarında kullanabilecek. Opet puan kullanımıyla gerçekleştirilen işlemlere kampanya kapsamında ödüllendirme yapılmayacak.

Aylık harcama tutarları müşteri bazında değerlendirilecek ve harcamalara ilişkin puan kazanımları yine müşteri bazında hesaplanacak.

Kampanya kapsamında gerçekleştirilecek işlemlerin, kampanyaya dahil olan Yapı Kredi World Üye İşyerindeki, Yapı Kredi Bankası World POS Sistemi üzerinden geçmesi gerekecek. Ayrıca, harcamalar bir takvim ayı üzerinden hesaplanacak.

Opet istasyonlarında akaryakıt ve otogaz ürünleri için pompa satış fiyatları üzerinden fiyat indirimi uygulandığı durumlarda Opet Puan kazanılmayacak. Opet Puan kazanımları, diğer kampanyalar ile birleştirilmeyecek.

KAMPANYAYA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ