Akbank Haziran Ayında 1.500 Liraya Kadar Geri Ödeme Yapıyor! Şubeye Bile Gitmeye Gerek Yok

Akbank Haziran Ayında 1.500 Liraya Kadar Geri Ödeme Yapıyor! Şubeye Bile Gitmeye Gerek Yok
1 Haziran'da başlayan ve 29 Haziran tarihine kadar devam edecek olan 1.500 TL'ye varan geri ödeme kampanyasına dair Akbank detaylı bilgi verdi. Söz konusu kampanyanın haziran ayının ilk günü itibariyle başlamasının ardından, fırsattan...

1 Haziran'da başlayan ve 29 Haziran tarihine kadar devam edecek olan 1.500 TL'ye varan geri ödeme kampanyasına dair Akbank detaylı bilgi verdi. Söz konusu kampanyanın haziran ayının ilk günü itibariyle başlamasının ardından, fırsattan nasıl yararlanılacağı ve kampanyanın ayrıntıları merak ediliyor.

Akbank Fatura İade Kampanyası Haziran 2023

29 Haziran tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde, Akbank Mobil’i indirip “Akbanklı olmak istiyorum” adımından ilerleyerek yalnızca ilk defa ve uzaktan müşterimi edinimi sürecini tamamlayan yeni Akbank müşterileri, ile Akbank Mobil uygulaması üzerinden, SMS ile veya Müşteri İletişim Merkezi vasıtasıyla bilgilendirme yapılan Akbanklılar 1.500 TL'ye varan geri ödeme alabilecekler. Belirtilen tarihler arasında vadesiz mevduat hesabından ya da Akbank kredi kartından (Axess, Wings veya Free) yeni verilecek otomatik fatura ödeme talimatları için aylık 300 TL, 5 ay boyunca 1.500 TL'ye kadar iade sağlanıyor.

Akbank Haziran 2023 Güncel Kampanyalar

'Mobilden Akbanklı Olanlara Özel Fatura Kampanyası' ile verilen otomatik fatura ödeme talimatı sonrası faturanın otomatik olarak ödenmesi durumunda takip eden ayın ilk günü 300TL’ye kadar iade yapılırken, Akbank'ın diğer kampanyaları da merak ediliyor. Haziran ayında geçerli olan kampanyaların detaylarına erişmek isteyen kişiler, Akbank'ın internet sitesini ziyaret edebilirler.