Akbank Mart 2024 emekli paketi belli oldu! Bu parayı duyan emekliler kulaklarına inanamadı!

Akbank Mart 2024 emekli paketi belli oldu! Bu parayı duyan emekliler kulaklarına inanamadı!
Bankalar yeni emeklileri bünyelerine çekmek için peş peşe promosyon kampanyaları yapıyor. Bu kapsamda, Akbank da dev promosyon kampanyasını duyurdu. Peki, Akbank promosyon başvurusu nasıl yapılır? Promosyon kampanyası kapsamında ne kadar ödeme yapılacak? İşte detaylar...

Mart 2024 emekli aylığı banka promosyonları, bankalarla taahhüt süresi bitecek emekli vatandaşların gündeminde yer alıyor. Emekli aylığını aldığı bankayla üç sene taahhüt süresi dolan emekliler ve yeni emekli olan vatandaşlar, aylıklarını diledikleri bankaya taşıyabiliyor ve karşılığında bankaların belirlediği tutarlarda promosyon ücreti alabiliyor. Mart ayı itibarıyla pek çok banka emekli promosyonlarını güncellemeye başlarken, Akbank da emeklilerin yüzünü güldürecek promosyon kampanyasını duyurdu. Peki, Akbank, emeklilere ne kadar promosyon ödemesi yapacak? İşte cevabı...

thumbs-b-c-39cb65a128acdf439dfe765a0141bbf7.jpg

AKBANK EMEKLİ PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Maaş yatırma ve çekme hususunda herhangi bir kısıtlama söz konusu değilse emekli vatandaşlar aylıklarını diledikleri bankalardan alabiliyor.

Aylıklarını taşımak isteyen emeklilerin bankaya bildirim yapması gerekiyor. Bildirim banka şubelerinden ya da e-Devlet’ten gerçekleştirilebiliyor.

Daha avantajlı bir promosyon olması halinde taahhüt süresi dolmadan da banka değişikliği yapılabiliyor. Fakat mevcut bankada kalınan sürenin promosyonu alınıyor ve kalanını ise iade ediliyor.
Bankaların son açıkladığı emekli aylığı promosyonları ise şu şekilde:

bir-baslik-ekleyin-3.png

AKBANK EMEKLİ PROMOSYONU

SSK, Bağ-Kur veya Emekli Sandığı emekli aylığını 01-31 Mart 2024 tarihleri arasında Akbank’a taşıyan ve üç sene boyunca aylığı Akbank’tan almayı taahhüt eden emekliler, 10 bin liraya varan promosyondan faydalanabilecek. Buna ek olarak kampanya döneminde, Akbank vadesiz hesabından veya Axess/Wings sahibi olan SGK emeklileri için kredi kartlarından verecekleri ilk 5 yeni otomatik fatura ödeme talimatı için fatura başına 500 lira, toplamda 2 bin 500 lira chip-para ile 12 bin 500 lira ödül fırsatından yararlanabilecekler. Ayrıca emekliler, şubeye gitmeye gerek kalmadan Akbank Mobil ve internet veya müşteri iletişim merkezi aracılığıyla maaşlarını kolayca Akbank’a taşıyabilecek ve promosyon başvurusunda bulunabilecek.

Akbank emekli promosyonu tablosu ise şu şekilde:

3 bin 500 lira altı 6 bin lira

3 bin 500 - 7 bin 499 lira 7 bin lira

7 bin 500 - 9 bin 999 lira 9 bin lira

10 bin lira ve üzeri 10 bin lira