Akbank Müşterilerine Tek Tek Bildirdi! Gizli Kredi Detayları Sadece Burada

Akbank Müşterilerine Tek Tek Bildirdi! Gizli Kredi Detayları Sadece Burada
Akbank’tan ihtiyaç kredisi çekmek isteyenlere müjde! Türkiye'nin önde gelen özel bankalarından biri olan Akbank, müşterilerine çeşitli kredi seçenekleriyle finansal destek sağlama konusunda Akbank ihtiyaç kredisi taahhüdünü...

Akbank’tan ihtiyaç kredisi çekmek isteyenlere müjde! Türkiye'nin önde gelen özel bankalarından biri olan Akbank, müşterilerine çeşitli kredi seçenekleriyle finansal destek sağlama konusunda Akbank ihtiyaç kredisi taahhüdünü açıkladı. Akbank tarafından yapılan açıklamaya göre bu krediler, özel olarak tasarlanmış ödeme planı, çeşitli kredi tutarları ve vadeleri ile müşterilerin bireysel ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilmektedir.

akbank

Üstelik Akbank, müşterisi olmasanız bile ihtiyaç kredisi seçeneklerinden yararlanılabileceğini belirtti. Akbank ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız; Akbank kredi faizini, ödeme tutarlarını ve vade tutarlarını hesaplamanıza bir kredi hesaplama aracından bakabilirsiniz. Akbank mobil ve internet bankacılığı üzerinden müşteriler 1.000 TL ile 100.000 TL arasında 36 aya varan vade ve aylık %1,87 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilmektedir.

Akbank’tan 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi

Akbank, müşterilerinin ödemelerini 3 ay erteleyebilmelerini sağlayan yeni Akbank ihtiyaç kredisi programını açıkladı. Akbank'ın cep telefonu, internet ve şubelerinden yararlanabildiği 3 ay ertelemeli kredi programı, beklenmedik finansal zorluklarla karşılaşanlara finansal destek sağlamak için tasarlandı.

3 ay ertelemeli krediye başvuru süreci basit ve kolay olup, müşteriler ek belge veya imzaya ihtiyaç duymadan doğrudan Akbank mobil ve internet üzerinden başvuru yapabilmektedir. Şahsen başvuru yapmayı tercih edenler için Akbank şubelerinden de başvuru yapılabilecek olup, müşterilerin nüfus cüzdanı veya ehliyet fotokopisi ile adres, gelir belgesi gibi diğer belgeleri de ibraz etmeleri istenecektir. Özel sektörde çalışan müşteriler için sertifika, maaş bordrosu ve SGK hizmet beyannamesi gibi belgeler istenmektedir.

Akbank 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi Faiz Oranlarını Açıkladı!

3 ay ertelemeli kredi programı için faiz oranı, kredi vadesi ve kredi puanı müşterinin puanına göre değişiklik gösterebilir. Ancak Akbank, müşterilerinin ihtiyaçlarına en uygun ve esnek kredi seçeneklerini sunmayı taahhüt etmektedir. 3 ay vadeli kredi programı, beklenmedik finansal zorluklarla karşı karşıya kalabilecek ve zor günleri atlatmak için ekstra desteğe ihtiyaç duyanlar için harika bir fırsat. İster internet üzerinden ister telefonla, ister şahsen başvurmayı tercih edin, Akbank ihtiyaç kredisi 3 ay erteleme imkanı ile finansal yardım arayanlar için mükemmel bir fırsat sunmaktadır.