Akbank Para Dağıtıyor! Alışveriş Yapacaklara Güzel Haber!

Akbank Para Dağıtıyor! Alışveriş Yapacaklara Güzel Haber!
Akbank’ın resmi internet sitesinden Ağustos sonuna kadar devam edecek indirim kampanyası ile ilgili bilgi verildi.

Geçtiğimiz aylarda olduğu gibi Ağustos'ta da Akbank, güncel fırsatlar ile ilgili bilgilendirmede bulunuyor. Bu çerçevede, Akbank müşterileri de güncel kampanyalara ve fırsatların detaylarına dair araştırmalar yapıyorlar. Akbank resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı bilgilendirme metni ile birlikte, 150 TL’ye kadar indirim kampanyasını açıklandı. Söz konusu kampanya 31 Ağustos’a kadar devam edeceği için fırsattan kimlerin yararlanacağı, kampanyaya katılım nasıl sağlanacağı ve indirim elde etmek için yapılması gereken minimum alışveriş tutarı merak ediliyor.

Akbank İndirim Kampanyası

Akbank’ın açıklamasına göre, 31 Ağustos’a kadar Üniversiteli Akbanklıların, Axess Öğrenci kartlarıyla yapacakları giyim alışverişlerine yüzde 10, toplamda 150 TL'ye varan indirim verilecek. İşlem başına en fazla indirim kazanılabilen kampanyadan, sadece Üniversiteli Akbanklı olan ve Axess Öğrenci kredi kartı sahipleri yararlanabilecekler. Toplamda 150 TL indirim sağlanan kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin, Akbank Mobil’de yer alan Kampanyalar sayfasından Üniversiteli Akbanklı’ya Katıl diyerek veya websitesinde yer alan başvuru formu doldurularak katılım sağlaması gerekiyor. 18-26 yaş aralığında ve öğrenci olan müşterile için geçerli olan kampanya, internet üzerinden yapılan alışverişler için geçerli olacak.

Akbank Ağustos 2023 Güncel Kampanyalar

Yurt dışı harcamalarının, Axess, Wings, Ticari kartlar, Free, Akbank Kart ve Bank’O Card Axess’in dahil edilmediği kampanya çerçevesinde Axess Öğrenci kartlarıyla yapılacak giyim alışverişlerine yüzde 10, toplamda 150 TL'ye varan indirim sağlanırken, söz konusu kampanyaya ve ağustos ayında geçerli olan fırsatlara erişmek, Akbank’ın güncel kampanyaları ile ilgili ayrıntılı bilgi edinmek isteyen kişiler, bankanın resmi internet sitesinde yer alan kampanyalar bölümünü ziyaret edebilirler.