Akbank Sıfır Faizli Kredi Kampanyası! Şubeye Gitmeden Telefondan Başvuruluyor

Akbank Sıfır Faizli Kredi Kampanyası! Şubeye Gitmeden Telefondan Başvuruluyor
Akbank, güncel kredi kampanyaları ile ilgili resmi internet sitesinde üzerinden bilgilendirmede bulunmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Akbank Mobil uygulaması üzerinden bankanın müşterisi olan kişilere sağlanacak olan sıfır faizli...

Akbank, güncel kredi kampanyaları ile ilgili resmi internet sitesinde üzerinden bilgilendirmede bulunmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Akbank Mobil uygulaması üzerinden bankanın müşterisi olan kişilere sağlanacak olan sıfır faizli ihtiyaç kredisinin ve sıfır faizli taksitli nakit avansın detayları belli oldu.

Akbank Faizsiz Kredi

Akbank'ın açıklamasına göre, 20 Aralık 2022 – 13 Ocak 2023 tarihleri arasında Akbank Mobil’i indirip “Akbanklı olmak istiyorum” adımından ilerleyerek yalnızca ilk defa ve uzaktan müşteri olan kişiler, yüzde 0 yüzde sıfır faizli 10.000 TL ihtiyaç kredisinden faydalanabilecekler. Kredi başvurusu, Akbank Mobil uygulaması üzerinden yapılabilecek. Akbanklı olan yeni müşteriler, müşteri olduktan sonra 10 gün içinde hayat sigortalı ve %0 faizli ihtiyaç kredisine başvurabilecekler. Kredi tutarı minimum 1.000 TL, maksimim ise 10.000 TL olarak belirlendi.

Akbank Sıfır Faizli Taksitli Nakit Avans

Akbank'ın internet sitesinde yer alan bilgilendirmede, 17.10.2022 – 13.01.2023 tarihleri arasında Akbank Mobil'i indirip "Akbanklı olmak istiyorum" butonu üzerinden ilerleyerek uzaktan Akbanklı olma sürecini ilk defa tamamlayan kişilerin sıfır faizli taksitli 10.000 TL nakit avans kampanyasından faydalanabilecekleri belirtildi. Taksitli nakit avans ve kredi kampanyasına dair detaylı bilgilere, Akbank'ın internet sitesinden ulaşılabilir.