Altın fiyatlarında kıyamet senaryosu az önce açıklandı

Altın fiyatlarında kıyamet senaryosu az önce açıklandı
Son zamanlarda piyasalarda yaşanan yoğun hareket yatırımcılarda kararsızlığa sebep olmuştur. Bu nedenle yatırımcılar yabancı para birimlerine mi yoksa değerli metallere mi yatırım yapmaları gerektiğini öğrenmek için uzmanlardan...

Son zamanlarda piyasalarda yaşanan yoğun hareket yatırımcılarda kararsızlığa sebep olmuştur. Bu nedenle yatırımcılar yabancı para birimlerine mi yoksa değerli metallere mi yatırım yapmaları gerektiğini öğrenmek için uzmanlardan gelecek olan açıklamaları beklemektedir. Uzmanlardan gelen ilk yorumlara bakarsak altının fiyatları uzun süreler boyunca düşmeyecek. Altın 1.000 TL’nin üzerinde ki fiyatını uzun zaman boyunca koruyacak.

https://edirnejethaber.com/altin-gurusu-islam-memisten-asla-kacirilmaz-denen-uyari-kritik-tarihi-acikladi/

Altın Pozitif Yönlü Seyrediyor

Uzmanlardan piyasalarla ilgili her geçen gün daha fazla yorum gelirken önümüzde ki günlerde Merkez Bankasının faizler konusunda nasıl yorumlar yapacağı da sosyal medyada tartışmaya sebep oldu. Altın fiyatlarına etkisi büyük olacak olan faiz kararlarının olumlu bir şekilde çıkması neticesinde bu durumun altın fiyatlarını da olumlu etkileyeceği sosyal medyada konuşuluyor.

Bunun yanında dış piyasalarda ki hareketlerde birçok yatırımcı tarafından merakla izleniyor. FED toplantısından çıkacak olan sonuçlar, Euro bölgesinin büyüme rakamlarının da altının fiyatı üzerinde etkili olacağı gelen ilk bilgiler arasında yer alıyor. Önümüzde ki dönemlerde bu durumları uzmanların nasıl yorumlayacağı şimdiden büyük bir merak konusu oldu.

Uzmanlar Artarda Açıklama Yapıyor 

Sosyal medyada ülkemiz piyasasını yorumlayan uzmanların söylediklerine baktığımızda birçok uzmanın Eylül ayının riskli geçeceğini belirttiğini görebilirsiniz. Uzmanlara göre eğer FED faiz artırımına giderse doların 17 sınırını zorlayabileceğini belirtiyorlar. Böyle bir durumda altın fiyatlarının da bundan destek alarak yükselebileceğini belirten uzmanlar önümüzde ki aylarda gram altın fiyatlarının 1,150 TL’ye kadar artabileceğini söylüyorlar.

Diğer altın fiyatlarının da gram altın gibi yükseleceğini belirten uzmanlar bu durumun yatırımcılar için imkân sağlayabileceğini iddia ediyorlar. Fakat uzmanların çıkarımlarından anladığımız önümüzde ki günler oldukça dalgalı olacak.  Bu nedenle yatırımcıların dikkatli olmasını tavsiye ederiz.

https://edirnejethaber.com/bas-dondurdu-2023-yilinin-ilk-altin-tahmini-her-sey-ters-duz-olacak/