Altın gurusu İslam Memiş'ten 'asla kaçırılmaz' denen uyarı! Kritik tarihi açıkladı!

Altın gurusu İslam Memiş'ten 'asla kaçırılmaz' denen uyarı! Kritik tarihi açıkladı!
Sterlinde yaşanan düşüş haftanın ilk gününe damgasını vurmayı başarırken altın fiyatlarında inişli seyrin ardından stabil seyir sürüyor. Memiş piyasanın karmaşıklığının sürdüğünü ifade ederek değerlendirilmesi...

Sterlinde yaşanan düşüş haftanın ilk gününe damgasını vurmayı başarırken altın fiyatlarında inişli seyrin ardından stabil seyir sürüyor. Memiş piyasanın karmaşıklığının sürdüğünü ifade ederek değerlendirilmesi gereken tüm durumlar hakkında yatırımcıya tüyo verdi.

https://edirnejethaber.com/bas-dondurdu-2023-yilinin-ilk-altin-tahmini-her-sey-ters-duz-olacak/

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten dolar, euro, sterlin, gümüş ve altın fiyatlarına dair önemli uyarılar geldi. Doların küresel piyasalarda tüm birimlere karşı yükselişi ve altının çakılması şok etkisi yaratmıştı. FED'in faiz artırımına devam edeceğini açıklaması şok etkisi yaratırken gözler uzman yorumlarına çevrildi. İslam Memiş piyasalardaki son durumu değerlendirerek önemli açıklamalarda bulundu.

YÜKSELİŞE GEÇMESİ AN MESELESİ...

İslam Memiş konu hakkında "Dolar karşısında her şey değer kaybetse de TL karşılıklarında artış yaşanacaktır. Dolar 18,46 lira, euro 17,87 lira, Sterlin ise 20,17 lira. Serbest piyasada ise rakamlar daha da yükselecektir" ifadelerini kullandı.

GRAM ALTIN İÇİN SÜRPRİZ TAHMİN

Memiş sözlerine, "Gram altın TL yine makas aralığına dikkat edin. Yıl sonunda gram altın için 1.400 lira tahminim devam ediyor." şeklinde devam etti.

DAHA ALTI DA OLABİLİR

Öte yandan uzman isim "Dolar/TL kurunda bir geri çekilme görülmesi durumunda ancak gram altında 1.000 liranın altının konuşulabilir. dedi.

https://edirnejethaber.com/altin-fiyatlari-cepleri-yakacak-oyle-bir-sicrayacak-ki-o-tarihte/