AnadoluJet'ten Yüzde 30 İndirimli Biletler! Aile Bileti Kampanyasını Başladı

AnadoluJet'ten Yüzde 30 İndirimli Biletler! Aile Bileti Kampanyasını Başladı
Artan maliyetler ve derinleşen küresel ekonomik kriz sebebi ile son zamanlarda uçak fiyatlarına zam üstüne zam yapıldı. Vatandaşlar uçak bileti almakta güçlük geçerken AnadoluJet'ten müjdeli bir haber geldi. AnadoluJet, aile bileti...

Artan maliyetler ve derinleşen küresel ekonomik kriz sebebi ile son zamanlarda uçak fiyatlarına zam üstüne zam yapıldı. Vatandaşlar uçak bileti almakta güçlük geçerken AnadoluJet'ten müjdeli bir haber geldi. AnadoluJet, aile bileti kampanyası başlattı.

Türkiye varışlı, direkt, gidiş-dönüş, direkt ve aktarmalı uçuşlar için geçerli olacak kampanyayla yolcular biletlerini yüzde 30 indirimli almaya hak kazanacak.

Türk Hava Yolları'nın (THY) markası AnadoluJet, Türkiye'ye yapılacak gidiş-dönüş seferlerinde yüzde 30 indirimli aile biletlerini satışa çıkardı.

En Az 3, En Fazla 9 Yolcu İçin Geçerli

AnadoluJet'in sosyal medya hesapları üzerinden gerçekleştirilen duyuruda, kampanyanın yurt dışı çıkışlı, Türkiye varışlı, gidiş-dönüş, direkt ve aktarmalı uçuşlarda aynı soyisme sahip en az 3, en fazla 9 yolcu için geçerli olacağı ifade edildi.

İndirimden faydalanmak isteyen vatandaşlar, 19-21 Aralık 2021 tarihinde satın alacakları biletler ile 16 Ocak-31 Mayıs 2023'te yüzde 30 indirimli uçuş olanağı elde edilecek.

Yolcular, kampanyaya dair ayrıntılı bilgilere AnadoluJet'in sitesinden erişilebilecek.