Arabası Olanlara Kötü Haber! Yüzde 60 Zam Geldi

Arabası Olanlara Kötü Haber! Yüzde 60 Zam Geldi
Gelen indirim haberleri harici zam haberleri de herkesin dikkatini çekmeye devam ediyor. Alınan bir kararla araç sahiplerini üzecek haber geldi. Alınan karar kapsamında 1 Ocak tarihinden itibaren yüzde 60 zam geldiği belirtildi. Otopark...

Gelen indirim haberleri harici zam haberleri de herkesin dikkatini çekmeye devam ediyor. Alınan bir kararla araç sahiplerini üzecek haber geldi. Alınan karar kapsamında 1 Ocak tarihinden itibaren yüzde 60 zam geldiği belirtildi. Otopark ücretlerine zam geldiği duyuruldu. İSPARK tarafından yapılan son açıklamada otopark ücretlerine yüzde 60 zam geldi.

1 Saatlik Ücreti 28 TL’ye Çıktı

İSPARK tarafından alınan karar kapsamında kapalı katlı otoparklar ve açık otoparklarda Beşiktaş, Beyoğlu, Fatih, Kadıköy, Şişli, Üsküdar, Ataşehir, Bakırköy, Beykoz, Bayrampaşa, Bahçelievler, Eyüpsultan, Güngören, Kartal, Kağıthane, Maltepe, Pendik, Sarıyer, Zeytinburnu, Tuzla ve Ümraniye’de olan araçlar için 1 saatlik ücret normalde 17.50 TL idi. Gelen zam ile bu ücret 28 TL’ye çıktı.

Kapalı katlı otoparklar ve açık otoparklar ile yol kenarı otoparklarında Adalar, Arnavutköy, Avcılar, Bağcılar, Başakşehir, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Çatalca, Çekmeköy, Esenler, Esenyurt, Gaziosmanpaşa, Küçükçekmece, Sancaktepe, Silivri, Sultangazi, Sultanbeyli ve Şile ilçelerinde 12,50 TL olan 1 saatlik park ücreti 20 TL'ye yükseltildi.

1 Ocak 2023’ten İtibaren Geçerli

İSPARK tarafından alınan karar kapsamında otopark ücretlerine zam geldiği duyuruldu. Ayrıca İSPARK taksi duraklarında ise taksilerin giriş çıkışları 5,50 TL’den 8 TL’ye, 1 gün beklemesi ise 21 TL’den 33 TL’ye çıkarıldı. Alınan tüm bu kararların 1 Ocak 2023 tarihinden itibaren geçerli olacağı duyuruldu.