Araç Alacaklar Müjde! Haftada 817 TL Ödeyerek Araç Sahibi Olabilirsiniz

Araç Alacaklar Müjde! Haftada 817 TL Ödeyerek Araç Sahibi Olabilirsiniz
Araç satın almayı düşünen kişiler uygun fiyatlı araçlarla ilgili araştırma yapmaktadır. Hal böyle olunca da en yakın çareyi kredi çekmekte bulmaktadır. Araç satın alacak kişiler bankalar tarafından verilecek kredilerle ilgili...

Araç satın almayı düşünen kişiler uygun fiyatlı araçlarla ilgili araştırma yapmaktadır. Hal böyle olunca da en yakın çareyi kredi çekmekte bulmaktadır. Araç satın alacak kişiler bankalar tarafından verilecek kredilerle ilgili araştırma yapmaktadır. Halkbank tarafından sunulan taşıt kredisi herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Hem düşük faiz oranlı hem düşük ödemeli kredi fırsatından siz de kolayca faydalanabilirsiniz.

Araç sahibi olmak istiyorum diyen kişiler için bankalar yıl sonu taşıt kredisi kampanyasıyla ilgili araştırma yaptı. 2023 yılında araç fiyatlarında yükseliş olması araba satın almak isteyen kişileri harekete geçirirken taşıt kredisi paketlerinde yeni kampanyalar açıklamaya da devam ediyor. Kredi çekerek araç sahibi olmak istiyorum diyen kişiler bankalar hem sıfır hem de ikinci el taşıt kredisi desteği sunmaktadır.

Haftada 817 TL Ödemeniz Yeterli

Kredi çekerek araç sahibi olmak istiyorum diyen kişilere yönelik Halkbank taşıt kredisi paketinde rakiplerini geçti. Başlatılan kampanya kapsamında Halkbank taşıt kredisi paketiyle 48 ay vadeli taşıt kredisi desteği vermektedir. Halkbank tarafından yüzde 1,61 oranında taşıt kredisi verilmektedir. Diğer bankaları incelediğimizde en uygun araç kredisi veren banka unvanını Halkbank aldı.

Araç atın almak için kredi çekmek istiyorum diyenlere bir hesaplama yapalım. Halkbank tarafından eğer 100 bin TL para çekecekseniz bunun aylık ödemesi de 3.268 TL olacak. Bu meblağın haftalık ödemesi 817 TL olarak belirlenir. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK tarafından yapılan yasal düzenleme sebebiyle en uzun araç kredisi vadesi 48 ay olarak belirlendi.

Halkbank taşıt kredisi başvurusu yapmak için ise Halkbank’ın internet şubesi, mobil şube üzerinden başvuru yapabileceğiniz gibi aynı zamanda Halkbank şubelerinden de başvurunuzu kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Sıfır araç alacaksanız eğer taşıt kredisi faizi farklı olmaktadır. Sıfır araç alacak kişiler Halkbank tarafından sunulan taşıt kredisinden faydalanacaksa faiz oranı yüzde 1,59 olarak belirlenmiştir.