Araç Sahipleri Bayram Edecek! Bu Kez De Motorin Gündemde! Akaryakıt Fiyatları Yine Değişiyor

Araç Sahipleri Bayram Edecek! Bu Kez De Motorin Gündemde! Akaryakıt Fiyatları Yine Değişiyor
Motorin ve benzin fiyatları başta olmak üzere akaryakıt fiyatlarında olan değişim hemen herkesin ilgisini çekmeye devam ediyor. Geçen hafta üst üste gelen indirim haberlerine bir yenisi daha ekleniyor. Bu gece yarısından itibaren...

Motorin ve benzin fiyatları başta olmak üzere akaryakıt fiyatlarında olan değişim hemen herkesin ilgisini çekmeye devam ediyor. Geçen hafta üst üste gelen indirim haberlerine bir yenisi daha ekleniyor. Bu gece yarısından itibaren motorine indirim geleceği duyuruldu.

Güvenilir sektör kaynaklarından edinilen bilgilere göre bu gece yarısından itibaren motorine indirim geleceği duyuruldu. Gelecek indirimle beraber fiyatlar yeniden güncellenecek. Brent petrolde yaşanan hareketlilikten dolayı benzin ve motorin fiyatları değişmeye deva m ediyor. G7 ülkeleri tarafından Rus petrolüne uygulanan tavan fiyat teklifinin beklenenin üzerinde gelmedi brent petrol fiyatlarını etkiledi. Geçen hafta üst üste yapılan indirimlerin ardından bu kez de motorine indirim geldi.

Motorine İndirim Geliyor

Geçtiğimiz hafta içerisinde benzine indirim haberleri tüm araç sahiplerinin yüzünü güldürmeye yetmişti. Bugün edinilen bilgiye göre de motorine indirim geleceği duyuruldu. Bildiğiniz gibi 12 Kasım tarihinde 1,54 kuruş indirim yapılarak motorinin litresi ortalama 24,84 TL’ye düşerken 24 Kasım tarihinde 95 kuruş daha indirim gelmişti. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere de motorine 82 kuruş indirim geleceği duyuruldu.

Güncel Akaryakıt Fiyatları

Güncel Akaryakıt Fiyatları 28 Kasım tarihinde aynı kalırken fiyat etiketleri yarın yeniden değişecek. Bu kapsamda:

İstanbul

Benzin fiyatı: 20,15 TL

Motorin fiyatı: 23,88 TL

Ankara

Benzin fiyatı: 20,31 TL

Motorin fiyatı: 23,98 TL

İzmir

Benzin fiyatı: 20,32 TL

Motorin fiyatı: 24,07 TL