Araç Sahipleri Bayram Edecek! Motorin Fiyatları Rekor Seviyede Düştü! Yeni, Benzin, Motorin ve LPG Fiyatları

Araç Sahipleri Bayram Edecek! Motorin Fiyatları Rekor Seviyede Düştü! Yeni, Benzin, Motorin ve LPG Fiyatları
Brent Petrol fiyatlarında yaşanan gelişmelerden sonra akaryakıt fiyatları doğrudan etkilenmektedir. Brent Petrol fiyatları düşünce akaryakıtta indirimler de art arda gelmeye başladı. Motorin fiyatlarına indirim geldiği duyuruldu.Brent...

Brent Petrol fiyatlarında yaşanan gelişmelerden sonra akaryakıt fiyatları doğrudan etkilenmektedir. Brent Petrol fiyatları düşünce akaryakıtta indirimler de art arda gelmeye başladı. Motorin fiyatlarına indirim geldiği duyuruldu.

Brent petrol fiyatlarında yaşanan düşüşler akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkilemektedir. Gelen bir son dakika haberine göre motorin fiyatları resmen eridi. Önce zam gelmesi sonra indirim gelmesi herkesin dikkatini çekti. Bildiğiniz gibi motorin fiyatlarına bu gece 1lira 16 kuruş zam geldi. Gelen zamdan sonra toplam 24 liraya çıkan motorine 7 Aralık tarihinde 69 kuruşluk zam gelmesi bekleniyor.

Önce Zam, Sonra İndirim

Hem brent petrol hem de döviz kurunda yaşanan gelişmeler akaryakıt fiyatlarında indirim yaşanmasına neden oldu. Motorine önce 1 lira 16 kuruş zam gelmişti. 6 Aralık tarihinden itibaren ise 69 kuruş indirim gelmesi bekleniyor. Hal böyle olunca motorin fiyatlarında yaşanan gelişmeler herkesin dikkatini çekti.

Yeni Akaryakıt Fiyatları

Motorine gelen bir zam bir indirim sonrası akaryakıt fiyatları her gün güncellenmeye devam ediyor. Gelecek indirimden sonra akaryakıt fiyatları yeniden güncellenecektir. Şuanda Benzin, motorin ve LPG fiyatları:

İstanbul’da motorin fiyatı 23,66 TL’den,

Benzinin fiyatı 20,17 TL’den

LPG fiyatı 10,80 TL’den satılmaktadır.

Ankara’da motorin fiyatı 23,80 TL’den,

Benzinin fiyatı 20,37 TL’den,

LPG fiyatı 10,79’den satılmaktadır.

İzmir’de motorin fiyatı 23,89 TL’den,

Benzinin fiyatı 20,37 TL’den

LPG fiyatı 10,54 TL’den satılmaktadır.