Araç Sahiplerine Bayram Ettirecek Değişiklik Yapıldı! İşte Güncel Durum...

Araç Sahiplerine Bayram Ettirecek Değişiklik Yapıldı! İşte Güncel Durum...
Brent petrolde yaşanan dalgalanma ve döviz kurundaki oynaklığa bağlı olarak değişen akaryakıt fiyatlarında yeni güncelleme yaptı.Akaryakıtta yapılacak indirim ve zamları yakından takip eden vatandaşa bu kez güzel haber geldi.Akaryakıt...

Brent petrolde yaşanan dalgalanma ve döviz kurundaki oynaklığa bağlı olarak değişen akaryakıt fiyatlarında yeni güncelleme yaptı.

Akaryakıtta yapılacak indirim ve zamları yakından takip eden vatandaşa bu kez güzel haber geldi.

Akaryakıt fiyatlarında yapılan değişiklik araç sahipleri başta olmak üzere çok sayıda vatandaşın ilgisini çekiyor. Önceki hafta art arda yapılan indirimlere bir yenisi daha ekleniyor. Geçtiğimiz gün motorine indirim geleceği gündeme bomba gibi düşmüştü. Beklenen oldu ve motorinde yapılması planlanan indirim geldi.

Akaryakıtta Fiyat Değişiklikleri

Petrol fiyatları ve dolar kurunda meydana gelen değişimlere bağlı olarak akaryakıt fiyatlarındaki hareketlilik sürüyor. Önceki hafta 3 kez değişim yaşanan fiyatlar, bu geceden itibaren bir kez daha değişti.

23 Kasım 2022 tarihinde benzine yapılan 1 lira 16 kuruş indirim, 24 Kasım tarihinde benzine gelen 55 kuruş zam, motorine 95 kuruş indirim gündeme bomba gibi düşmüştü. Öte yandan, 25 Kasım'da ise benzine 45 kuruş indirim uygulanmıştı. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin fiyatı 82 kuruş indi.

Güncel Akaryakıt Fiyatları Nasıl?

İndirimden sonra il ve ilçeye göre değişiklik gösteren akaryakıt fiyatları da güncellendi. Güncel rakamlara göre; motorinin ortalama litre fiyatı 23 lira 20 kuruşa indi.

Benzinin ortalama litre fiyatı ise 20 lira 32 kuruş olarak depolara doluyor.

Öte yandan 2022 Ocak’ta motorin benzinden daha ucuzdu. Motorin ve benzine 2022'de gelen zamlar dikkatleri çekerken akaryakıt fiyatlarının yılbaşında ne kadar olduğu da çok sayıda vatandaş tarafından merak ediliyor.

Motorin ve benzinin 2022 Ocak'taki fiyatları şöyle:

Motorinin litre fiyatı İstanbul’da yılbaşında 11,43 TL idi.

Benzinin litre fiyatı İstanbul’da yılbaşında 12,29 TL idi.