Araç Sahiplerine Güzel Haber! Akaryakıta İndirim Geliyor

Araç Sahiplerine Güzel Haber! Akaryakıta İndirim Geliyor
Brent petrol fiyatlarındaki değişiklikler ve döviz kurundaki dalgalanmaya bağlı olarak akaryakıt fiyatları da değişmeye devam ederken vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını yakından takip ediyor. Peki, güncel akaryakıt fiyatları...

Brent petrol fiyatlarındaki değişiklikler ve döviz kurundaki dalgalanmaya bağlı olarak akaryakıt fiyatları da değişmeye devam ederken vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını yakından takip ediyor. Peki, güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Geçtiğimiz gün zam geleceği konuşulan akaryakıtta araç sahiplerini sevindirecek müjdeli haber gelmiş ve benzine indirim yapılmıştı. Araç sahipleri için bir güzel haber daha geldi ve benzine tekrar indirim geleceği ifade edildi.

Dövizdeki değişiklikler ve Brent petrol fiyatlarındaki değişiklikler ile beraber vatandaşlar, benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.

İndirim İçin Tarih Verildi

Benzine indirim geleceği gündeme geldi. Son dakika değişikliği olmazsa cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere benzine 75 kuruş indirim gelmesi bekleniyor. Fiyat değişikliklerinin ne zaman ve ne kadar olacağı ile ilgili son karar üst makamlarca verilecektir..
Motorin grubu için ise herhangi bir indirim veya zam haberi yapılmadı.

İl ve ilçelere göre değişiklik gösteren akaryakıt fiyatlarında güncel pompa fiyatları şu şekilde:

Motorinin litre fiyatı ortalama 24.79 liradan satılıyor.
Benzinin litresi ise ortalama 21,93 satılıyor.

Ocak 2022'de Benzin ve Motorin Fiyatları Nasıldı?

Benzin ve motorin fiyatlarına da çok sayıda sektörde olduğu gibi 2022 senesinde de zam üstüne zam yapıldı. Yılbaşından bu yana hem benzin hem de motorinde büyük fiyat artışları yaşandı.

Benzinin litre fiyatı yılbaşında ortalama 12,29 TL idi.

Motorinin litre fiyatı yılbaşında ortalama 11,43 TL idi.