Araç Sahiplerine Güzel Haber! Akaryakıta İndirim Geliyor

Araç Sahiplerine Güzel Haber! Akaryakıta İndirim Geliyor
Rusya-Ukrayna savaşı ile beraber brent petrol fiyatlarında değişim devam ederken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ya da zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor.Çok sayıda kişi tarafından büyük bir merakla takip edilen akaryakıt...

Rusya-Ukrayna savaşı ile beraber brent petrol fiyatlarında değişim devam ederken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ya da zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor.

Çok sayıda kişi tarafından büyük bir merakla takip edilen akaryakıt fiyatları tekrardan değişiyor. Brent petrol ve döviz kurlarında görülen değişikliklere bağlı olarak indirim ya da zam gelen akaryakıt fiyatları son zamanlarda ülkemizde sık sık değişime uğruyor.

Önceki hafta gelen zamlardan sonra bu kez de 23 Şubat tarihinden itibaren geçerli olmak üzere benzine 48 kuruş indirim gelmesi bekleniyor.

Döviz kurlarındaki oynaklık ve Brent petrol fiyatlarındaki değişikliklerle beraber çok sayıda kişi benzin ve motorin fiyatlarını takip etmeye devam ediyor. Son olarak 14 Şubat'ta benzine 1 lira 9 kuruş, motorine ise 1 lira 21 kuruş zam gelmişti.

23 Şubat'tan itibaren ise benzin grubunda 48 kuruşluk indirim yapılacağı öngörülüyor. Motorin grubunda ise herhangi bir fiyat fiyat değişikliği haberi yer almadı.

Güncel Akaryakıt Fiyatları Nasıl?

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre; İl ve ilçelere göre değişiklik gösteren motorin litre fiyatı ortalama 21,29 TL'den depolara dolarken, benzinin ortalama litresi 20,94 TL'den satılıyor.