Asgari Ücret Desteği Arttı! Cumhurbaşkanı Erdoğan Müjdeyi Açıkladı!

Asgari Ücret Desteği Arttı! Cumhurbaşkanı Erdoğan Müjdeyi Açıkladı!
AK Parti Grup Toplantısı'nda gündeme ilişkin konularda açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücret desteği ile ilgili de değerlendirmede bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, işverenlere verilen asgari ücret...

AK Parti Grup Toplantısı'nda gündeme ilişkin konularda açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücret desteği ile ilgili de değerlendirmede bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, işverenlere verilen asgari ücret desteğinde artış yapıldığını ve 250 TL olan destek tutarının 400 TL'ye yükseltildiğini duyurdu.

Emekli Zammı Arttı

Dün gerçekleşen Sözleşmeliye Kadro Şöleni Programı'nda memur ve emekliye yüzde 25 zam yapılacağını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, söz konusu zam oranında artışa gidildiğini, memur ve emekli maaşlarına yüzde 30 zam yapılacağını açıkladı.

Memura da Yüzde 30 Zam!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yüzde 30 zammın memurlar ve tüm emekliler için geçerli olduğunu belirtti. Bu kapsamda, yüzde 30 zam oranıyla maaş hesapları yapılmaya başlandı.

En Düşük Emekli Maaşı 2023

Memur ve emeklilere yüzde 30 zam yapılacağının açıklanmasının ardından, en düşük emekli maaşının ne kadar olacağı da merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3.500 TL olan en düşük emekli maaşının 5.500 TL seviyesine çıkarıldığını duyurdu. Söz konusu artış ile birlikte, en düşük emekli maaşına yaklaşık yüzde 57 zam yapılmış oldu.